IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kirppikselle.Perjantai 17.01.2020 08:13

Viikonloppu alkaa. Nopeasti mennyt taas viikko. On tuntunut oudolta kun ei tarvitse enää mennä töihin. Löydän kyllä jonkun paikan sitten jossain vaiheessa minne mennä. Uudet tuulet puhaltaa.
Tänään ollaan kavereiden kanssa menossa yhdelle kirppikselle. Siinä se aamupäivä menee mukavasti kun kiretelee siellä. Saa nähdä löytääkö sieltä sitten mitään. Jos ei löydy niin ei löydy.
Voihan tehdä silleen ettei osta mitään. Siinäkin säästää.
Putous alkaa huomenna. Tulee taas jotain telkasta mitä seurata. Katsotaan putousta parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä millaiset sketsihahmot on tällä kertaa. Toivottavasti on hauskoja.
Eilinen päivä meni nukkuessa. Nukuin melkein koko iltapäivän eilen kun olin siivonnut. Pikkasen väsytti. Jos nyt tänään olisi enemmän hereillä. En eilen jaksanut lähteä mihinkään. Olin vaan kotosalla. En jaksanut mennä edes kauppaan. Tänään menen kauppaan. Saa samalla vähän raitista ilmaa kun kävelen kauppaan. Koitan tänään olla silleen etten nuku. Viikonloppuna kerkiää sitten nukkua kun nukuttaa.
Poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna. Pidetään taas leffa katselupäivä. Katsellaan netflixistä leffoja. Käydään hakemassa taas jotain ruokaa. Pizzaa tai subileivät. Tulee mukava päivä.
Eilenä mua ei onneksi ahdistanut. Oli vaan väsynyt olo.
Ei joutunut ottamaan onneksi rauhottavaa. Uskon etten vähään aikaan nyt joudu ottamaan sitä. Mikä on vaan hyvä. Pärjää ilmankin sitä. Luulen että nyt alkaa taas hyvä kausi. Kun saa nyt vaan tarpeeksi levättyä. Kohta katson vaatteet mitä puen päälle tänään.
Sekä minkä laukun aijon ottaa tänään käyttöön.
Tästä tulee hyvä päivä varmasti. Sekä viikonlopusta tulee mukava.
Ajattelee nyt vaan hyviä asioita mitä on elämässä.
Kaikki kyllä järjestyy taas. Onneksi mulla on kaverit mitkä antaa mulle voimia jaksaa huomiseen. Ilman niitä mä en pärjäisi.
Parhaan kaverin kanssa ollaan tunnettu jo 12 vuotta. Oltiin molemmat 18 vuotiaita kun meistä tuli kaverit.
Ollaan varmasti kavereita elämän loppuun asti. Tuemme toinen toisiamme. Silloin kun toisella on vaikeaa. Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä!
'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.