IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tekee mieli tulla aina humalaan.Perjantai 03.01.2020 07:34

Olen ollut vähän kipeänä. Mahatauti iski yhtenä päivänä. Söin vaan eilen puuroa koko päivän ja lepäsin. Mutta nyt olen parantunut taas.
Ei onneksi kestänyt kauan se mahatauti. Yleensä jos tulen kipeäksi niin en ole kauaa kipeä. Parisen päivää vaan. Mulla on hyvä vastustuskyky.
Muutenkin tulen harvoin kipeäksi. Mun pitää hankkia uusi kahvinkeitin.
Toi edellinen ei enää keitä kuumaa kahvia. Se on muutenkin vanha keitin. No onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin sieltä voi sitten ostaa ja hakea uusi keitin. Siellä on eri hintaisia. On kalliita ja halpoja.
Sieltä sitten valita uusi keitin. Katsoo jos viikonloppuna käy ostamassa sen sitten. Rahaa on tullut taas tänään kelalta niin hyvin pystyn ostamaan sen keittimen. En kyllä osta hirveän kallista. Mulle ihan riittää että sillä saa edes aamukahvit keitettyä. Se on viikonloppu taas. Nopeasti taas viikko mennyt. Nyt on sitten juhlat juhlittu. Arki alkaa ensi viikolla. Työt ja ryhmät. Ihan hyvä niin on sitten taas enemmän tekemistä. Päivät kuluu myös nopeammin. Mulla on ollut viime päivät ihan tylsiä kun ei ole ollut seuraa. Kaverit tuli eilen kyllä takaisin.
Näen ne onneksi tänään. On ollut kova ikävä. Toisen kaverin kanssa pääsee katsomaan yhdessä taas lemmen viemää.
Tänään katsotaan se jakso yhdessä. Menen parhaan kaverin luokse taas tänään illalla. Katsotaan telkkaa taas ja höpötellään.
Huomenna poikaystävä on tulossa käymään. Käydään hakemassa varmaan taas pizzat ja mä tarjoan ruoat tällä kertaa.
Hyvin pystyy tarjoamaan. Ajattelin mennä varmaan salille tänään illalla. Nyt alkoi kuntoilu joulun ja uuden vuoden jälkeen.
Tekee vaan hyvää kun on vaan syönyt ja syönyt.
Nyt alkaa taas terveellinen elämä. Niin ja mä päätin että koitan pitää sen tipattoman tammikuun. Mutta jos ei onnistu niin ei onnistu.
Yritän ainakin. Menen seuraavan kerran poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna. Sitten näkee pystynkö olemaan juomatta.
Se on vähän paha jos poikaystävä juo niin munkin tekee mieli juoda.
Katsotaan miten käy. Pitää sanoa poikaystävälle että vahtii etten osta alkoholia. Sitten mä varmaan pysty olla juomatta.
Viini ja siideri on vaan hyvää. Aina kun mä juon niin rentoudun heti.
Tykkään tulla aina humalaan. En tiedä miksi. Silloin on kiva vaan olla humalassa ja mua naurattaa silloin kaikki. On kivaa. Sitten seuraavana päivänä on huono olo. Väsyttää ja pää on kipeä.
Mä en edes saisi juoda kun mulla on lääkitys.
Juon silti. En koskaan ota silloin lääkkeitä kun juon.
Jos otan lääkkeet alkoholin kanssa niin silloin oksennan.
On tullut testattua kerran. Juon jotain kerran tai pari kertaa kuussa.
Aina jos olen jossakin viikonlopun niin tulee juotua.
Nyt olisi ihan hyvä pitää taukoa. No katsotaan miten menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.