IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous jakso oli eilen hauska. Katsottiin se kaverin kanssa. Tuli hyvät naurut. Menin sitten putouksen jälkeen nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yönä. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin samantien.
Poikaystävä tuli eilen käymään sittenkin. Käytiin subit hakemassa subwaysta. Poikaystävä tarjosi Tällä kertaa. Katsottiin pari animeleffaa. Olivat ihan hyviä. Nyt netflixiin on alkanut tulla animeleffoja.
Mikä on ihan kiva niin on sitten taas katsottavaa. Ajattelin taas tänään katsoa animea kun mulla on hyvin aikaa tänään. Alan taas katsomaan yhtä uutta sarjaa mikä on tullut. En ole vielä kerennyt käymään tokmannilla. Mutta tänään voisin mennä. Käyttämään sen lahjakortin.
Katsoo mitä sillä sitten hankkii. Ehkä ne uudet rintaliivit. Käyn vaikka sitten iltapäivällä tokmannilla kun on aikaa. Nyt olen aamupäivän kotosalla. Pitää katsoa joutuuko menemään apteekkiin ensi viikolla.
Pitää taas hakea leponexia. No nythän mä saan taas sitä kun kävin verikokeissa viime perjantaina. No kun jakaa huomenna lääkkeet dosettiin niin näkee pitääkö hakea lääkettä. Nyt mua ei ole ahdistanut. Ollut vaan vähän väsynyt olo. Toivon että jaksan hyvin sitten ensi viikon. Päivä kerrallaan. Niin selviän ihan varmasti viikosta.
Huomenna on menen taas salille illalla. Tekee ihan hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee vähän liikkeelle. Nyt kuntoilen kunnolla ensi viikolla.
Niin hyvin kun vaan pystyy. Paino pysyy aika hyvin sitten kurissa.
Olen normaalipainoinen onneksi. Aijon olla niin jatkossakin.
Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. No limua tulee juotua vaan viikonloppuisin. Muuten viikolla en syö yhtään mitään sokeria.
Syön vaan normaalia ruokaa ja juon vettä, teetä ja kahvia.
En lisää yhtään sokeria noihin juomiin. Kahvin juon aina mustana.
Joka aamu. Juon paljon vihreää teetä kahvin sijasta. Mutta se aamukahvi on se pakollinen. Mutta. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa ensi viikon. Nyt on paljon energiaa taas.
Uskon että tulee hyvä viikko. Aijon vaan ajatella positiivisesti.
Toivon että ensi viikon selviän ilman rauhottavia.
Ettei niitä nyt joudu syömään. Katsotaan miten käy. Mutta nyt en mieti noita asioita. Aijon vaan keskittyä tähän päivään.
Tästä tulee mukava rento päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.