IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä vitutti.Keskiviikko 12.02.2020 08:00

Eiilinen päivä oli todella ärsyttävä. Kaikki vaan ärsytti ja vitutti. No olo helpottui kun pääsin purkamaan paineita sählyssä. Oli hyvät pelit ja mä tein neljä maalia. Pelasimme sen puolisen tuntia. Siinä sai juosta kunnolla pallon perässä. Loppu ilta meni sitten ihan mukavasti. Olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja moderni perhettä. Sitten menin nukkumaan. Tosi hyvin nukutti viime yönä.
Heräsin tuossa hetki sitten. Tänään ajattelin vähän järjestellä kämppää kun on aikaa sekä siivota. Illalla olen menossa salille taas.
Kaverin kanssa. Treenit on illalla. Tulee varmasti hyvät treenit.
Poikaystävä on lähdössä viikonloppuna reissuun niin vietän sitten aikaa kavereiden kanssa. Parhaan kaverin kanssa katsomme possen ja putouksen. Mietin jos toisen kaverin kanssa mentäisiin ulos syömään. Pitää kysyä haluaako. Viikonloppuna aijon varmaan vaan katsoa netflixiä koska sinne on tullut nyt paljon uusia sarjoja niin on katsottavaa. Löysi ainakin kolme sarjaa mitä alan katsomaan. Niin ja leffoja voisi katsoa myös. Mulla on niitä listalla aika monta mitä en ole vielä katsonut. Ei tule tylsää viikonloppuna. Aijon myös lenkkeillä viikonloppuna jos on hyvä sää. No luulen että tästä päivästä tulee parempi kun eilisestä päivästä. Nyt on aika rauhallinen olo.
Mikään ei nyt ärsytä. Mulla on hyvä aamu nyt. Ei ole kiire minnekkään.
Ajattelin kohta kuunnella vähän musiikkia jos se piristäisi mieltä. Jotain hyvää musiikkia. Mietin että alkaisin syömään puuroa joka päivä. Käyn kaupassa tänään niin ostan sitä. Kunnon kaurapuuroa.
Aijon aina syödä sitä joka aamu. Tekee vaan hyvää vatsalle.
Pitää myös aika hyvin nälän poissa. Myös se on hyvä välipala.
Ajattelin syödä sitä aina ennen sählypelejä. Jaksaa kunnolla pelata.
Puuro ei ole onneksi kamalan kallista vaan aika halpaa.
Eikä se ihan heti lopu kesken. Suosittelen. Aijon tänään ottaa käyttöön sen mun uuden kahvinkeittimen. Vedet pitää vaan keittää siitä läpi. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa tänään kaupasta. Hyvä että nyt muistin. Kulta katriinaa. Paras kahvi.
Mun mielestä. Laskuja voisi maksaa nyt tässä aamulla kun on aikaa.
Nyt kun olen koneella. Teen niin. On sitten osa laskuista maksettu.
Ensi viikolla tulee taas rahaa kelalta. Takuueläke. On sitten rahaa taas. Pärjää sillä. Mutta. Nyt alan nauttimaan tästä hyvästä olosta mikä mulla on nyt. Tästä tulee hyvä päivä.
Mikään ei nyt vituta tai ärsytä. Innolla menen salille sitten illalla.
Tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.