IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistus.Torstai 12.03.2020 07:42

Eilinen päivä ei mennytkään ihan putkeen. Mua alkoi kauheasti ahdistaa päivällä. Sitten se ahdistus meni hetkeksi ohi. Mutta sitten kun menin salille niin alkoi taas ahdistaa. Meinasin lähteä sieltä kesken kaiken. Mutta mä jaksoin koko tunnin. Loppu illan sitten lepäsin. En mennyt parhaan kaverin luokse. Laitoin vaan viestiä että lepään tämän illan. Tällä hetkellä on todella väsynyt olo ja saa nähdä alkaako taas ahdistaa. Jos alkaa niin sitten mä viimein otan sen rauhottavan.
Toivon että tästä tulee parempi päivä mitä eilen. Mulla on tänään ohjelmassa siivoilua, pyykin pesua..kaupassa pitää myös käydä.
Onneksi huomenna on taas perjantai. Viikonloppu alkaa. Saa sitten kunnolla levättyä. Kohta syön vähän puuroa. Puuro on mun mielestä paras aamupala. Se pitää nälän hyvin poissa. Sekä tekee hyvää vatsalle. Suosittelen. En olisi millään jaksanut herätä tänään.
Mutta pääsin ylös. Aamukahvit on taas juotu. Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Pitää tänään ostaa taas kahvia kun menen kauppaan.
Onneksi olen oppinut elämään tätä elämää hetken ja päivän kerrallaan. En hirveästi mieti tulevaisuutta. Sitä ei voi koskaan tietää että mitä tapahtuu. Huomennakin voi tapahtua vaikka mitä.
Elämä saattaa välillä yllättää. Toivon että viikonloppu sujuu hyvin ilman ahdistusta. Onneksi poikaystävä tulee käymään lauantaina niin saa muuta ajateltavaa. Käydään siellä kärkkäisellä.
Sekä haetaan ruokaa. Katsellaan myös leffoja. KIva lauantai päivä tiedossa. Mä vaan aijon nauttia siitä päivästä. On ollut kova ikävä poikaystävää. Me ei nähty viime viikonloppuna kun olin silloin vanhempien luona. Nyt on taas ihanaa nähdä.
Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Pyykit vien kohta pyykkituvalle. Pesen nyt samalla mun pyyhkeet. Sekä lakanat.
Saa nyt sitten nähdä miten tämä päivä menee. Toivon että paremmin mitä eilinen päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.