IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Katsonut paljon netflixiä.Keskiviikko 01.04.2020 07:36

Mitä ihmettä? Ulkona on tällä hetkellä lunta! Maa on ihan valkoinen. No se sulaa kyllä nopeasti pois. Ei pysy kauaa maassa. Viime päivät ovat nyt menneet ihan hyvin. Päivä kerrallaan. Alkaa jo tottua tähän korona tilanteeseen. Olen lenkkeillyt paljon ja katsonut netflixiä. Löysin pari sarjaa mitä olen alkanut seuraamaan. Sen niminen sarja kun "You" ja "Vikings" Olen jäänyt noihin sarjoihin ihan koukkuun. Katsominen jatkuu taas tänään. Monta tuntia on vielä katsottavaa. Ei tule tylsää. Mä olen ollut päivistä ihan sekaisin. Mä luulin että 6 päivä on perjantai mutta se onkin maanantai. Mulla on siis maanantaina ne verikokeet eikä perjantaina. No nyt tiedän. Kaverit selitti mulle siitä eilen kun käytiin lenkillä. Aijon taas tänään aamulla lähteä lenkille. Varmaan vielä illalla menen taas lenkille. Elämä on nyt pelkkää lenkkeilyä. Onneksi täällä on monia lenkkireittejä mitä kulkea. Voi aina vaihdella.
Ei tarvitse samaa lenkkiä tehdä. Saa muuten nähdä tippuuko paino tästä alaspäin kun liikkuu nyt paljon. Se olisi ihan hyvä asia.
Katsotaan. Taas uusi kuukausi vaihtui. Huhtikuu. Viime kuukausi meni mun mielestä tosi nopeasti. Varmaan tämäkin kuukausi menee äkkiä.
Pitää tosiaan taas käydä kaupassa perjantaina ja apteekissa.
Sitten en taas mene hetkeen kauppaan. Pitää ostaa taas paljon kahvia. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina!
Ei ole nyt ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä.
Onneksi mindfulness auttaa mua tässä elämässä. Se lievittää paljon ahdistusta. Onneksi mä kävin sen kurssin.
Niin ja meditointi. Suosittelen. Nyt voisi taas kuunnella vähän musiikkia. Jotain hyvää musiikkia. Sitten kun olen käynyt taas lenkillä niin jatkuu netflixin katsominen.
Tämmoinen suunnitelma tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.