IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Posse tulee tänään! :)Perjantai 03.04.2020 07:54

Nyt alkaa taas viikonloppu. Jipii.
Tuntuu että hetki sitten olisi ollut taas viikonloppu. Tämä viikko on mennyt nopeasti. Mikä on vaan hyvä että on mennyt. Odotan jo kovasti sitä päivää kun mä ja poikaystävä näemme taas. Ikävä on kova.
Onneksi pystyy soittaa toiselle. Tänään tulee taas illalla ohjelmaa. Salkkarit ja posse. Vietetään taas iltaa parhaan kaverin kanssa.
Tulee mukava ilta. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin illalla niin jaksaa valvoa. Kävin eilen siellä apteekissa. Siellä oli ihan kamala ruuhka.
Sain onneksi e-pillerit haettua. En kyllä nyt mene vähään aikaan apteekkiin ellei ole pakko. Ai niin mun pitää taas mennä ensi viikolla hakemaan leponexit. Saan niitä taas hakea. Mulla on verikokeet ensi viikon maanantaina. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin sen jälkeen saan ne leponexit.
Ulkona maa on taas valkoinen ja sataa lunta. Mä en tajua tätä suomen säätä. Sanottiin ettei lunta enää pitäisi tulla! No se sulaa taas päivän aikana pois taas. Eilen se suli. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Viikonloppu menee varmasti ihan mukavasti. Vietän parhaan kaverin kanssa aikaa. Aijon katsoa myös paljon netflixiä.
Ulkoilen myös jos on hyvä sää. Kävin taas eilen illalla lenkillä.
Aivan ihana ilma oli. Aurinko paistoi. Tänään käyn siellä kaupassa.
Ostan ne viikonloppu herkut. Suklaata ja sipsiä.
Niin ja limua myös. Olen taas koko viikon ollut silleen etten herkuttele. Nyt voi taas herkutella kun alkaa viikonloppu. Jotain iloa elämään nyt. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia taas. Jotain iloista musiikkia. Viikonloppu fiilis nyt vaan päälle! Kivaa kun se posse tulee taas tänään niin saa kunnon naurut taas kun katsoo sen.
Se on yksi mun lempi ohjelmista. Olen katsonut kaikki sen kaudet mitä siitä on tullut. Ihan alusta asti. Toivon että se vaan nyt jatkuu ja jatkuu. Ettei koskaan loppuisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.