IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt pitää nauttia salkkareista!Maanantai 13.04.2020 07:27

Nukahdin taas eilen mun sohvalle. Heräsin jotain yhden aikaa siitä ja menin sänkyyn nukkumaan. Katsoin taas eilen illalla vikings sarjaa. NYt olen neljännellä kaudella ja sarja menee koko ajan vaan jännään suuntaan. Pakko vaan koko ajan katsoa sitä sarjaa. Heräsin jo puoli seitsemän aikaa. Aamukahvit on taas juotu ja uskon että tänään on hyvä päivä. Lemmen viemää ja salkkarit tulee taas tänään. Salkkarit on pakko katsoa. Jäi niin jännään kohtaan. Varmaan se pupu jää nyt kiinni. Tänään se selviää. Vitsit mä odotan jo big brotheria. Varmasti siitä tulee hyvä kausi taas. Kivaa taas nähdä millaisia ihmisiä menee sinne taloon taas. Viime kaudella oli aika mielenkiintoisia ihmisiä.
Sitten se tulee taas joka päivä syksyllä. Jee. Paras kaverikin seuraa big brotheria. Voidaan sitten aina jutella siitä. Salkkarit varmaan jää taas kesätauolle. Varmasti vika jakso on taas dramaattinen. Jää taas jännään kohtaan. Nyt pitää vaan nauttia vielä salkkareista kun vaan pystyy ennen kun jää tauolle. Nyt se Elina tulee ensi viikolla salkkareihin. Jännäksi menee! Tänään taas aijon ulkoilla. Ehkä käyn myös kaupassa tänään. Iltapäivällä voisi mennä kauppaan. Pitää ostaa sitten taas paljon kahvia. Muutama paketti. Niin ei ihan heti lopu.
Join eilen coca colaa kun katsoin vikings sarjaa.
Nyt mä päätin että juon coca colaa taas viikon päästä. Mä koitan pysyä viikolla sokerista aina erossa. Olen onnistunut siiinä. Viikolla mun ei tee edes mieli juoda limua. Juon aina viikonloppuna limua samalla kun mulla on herkuttelu päivä.
Toivon että ensi viikko menee taas nopeasti. Sekä että olisi hyvä viikko. Toivon että ei alkaisi taas ahdistaa.
Mutta sen näkee sitten. Hetki ja päivä kerrallaan vaan niin kaikki menee varmasti hyvin. Rauhottavia on jos olo menee huonoon kuntoon. Ne onneksi sitten auttaa pahaankin ahdistukseen.
Vahva lääke on. Saan ottaa niitä vaan sitten pari pilleriä päivässä.
Ei sen enempää. Olen ihan hyvin pärjännyt yhdellä pillerillä.
Rauhoittaa heti oloa. Mutta nyt en mieti yhtään mitään ikäviä asioita vaan keskityn hyviin asioihin mitä mulla on elämässä. Niistä mä saan iloa ja voimaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.