IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on vappu.Perjantai 17.04.2020 07:35

Eilen meni mukavasti päivä. Sain siivottua ja pestyä pyykit. Kävin myös apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas masennuslääkettä muutamaksi kuukaudeksi. Ei ihan heti ole loppumassa. Ostin eilen litran jäätelöä. Olen jo melkein syönyt sen. Ajattelin jatkossa ostaa välillä aina jäätelöä. Kesällä sitä pitää todellakin ostaa. Aijon maistella kaiken makuisia jäätelöitä. En eilen illalla mennyt lenkille koska satoi räntää. Sekä muutenkin oli aika kurja ilma. Katsoo jos tänään illalla pääsisi taas lenkille. Nyt tällä hetkellä ulkona paistaa aurinko. Toivottavasti paistaa koko päivän. Viikonloppu taas alkaa. Nopeasti tämä viikko taas meni. Jotenkin tuntuu siltä että nää päivät menee äkkiä. Kohta on toukokuu. Sekä vappu. Vappuna aijon juoda paljon simaa. Mä rakastan simaa. Sekä munkkeja. Niitä pitää ehdottomasti syödä vappuna.
Salkkarit jäi eilen aika hauskaan kohtaan. Jiri oli hyvä siinä jakson lopussa. Pakko katsoa taas tänään mitä seuraavaksi tapahtuu.
Harmi kun posse loppui. Se oli ihan paras ohjelma. Toivottavasti tulee taas jossain vaiheessa uusi kausi siitä. Mä olen katsonut kaikki sen kaudet. Viikonloppuna jatkuu vikings sarjan katsominen. Olen nyt neljännellä kaudella. Koko ajan se sarja menee jännäksi.
Yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Animea pitää myös katsoa viikonloppuna. Nyt kun on hyvin aikaa katsoa.
Menen kyllä lenkille tässä aamulla. Nyt kun ulkona on hyvä ilma.
Saa vähän taas raitista ilmaa. Ei tarvitse olla koko aikaa sisällä.
Mutta nyt vaan nauttimaan perjantai päivästä.
Tulee ihan kiva päivä varmasti. Ajattelee vaan mukavia asioita.
Nyt ei ahdista vaan on hyvä olla. Pitää nauttia tästä hyvästä olosta.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.