IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nukuin tosi hyvin viime yön ja heräsin jo puoli seitsemän. Nyt on aamukahvit juotu taas ja tästä tää päivä alkaa. Tänään on taas tiedossa paljon ulkoilua. Käyn aamulla ja iltapäivällä lenkillä.
Ulkona näyttää olevan hyvä sää taas. Mikä piristää mieltä paljon.
Eilen kun kävin aamulla lenkillä niin nukuin sen jälkeen kolmen tunnin päikkärit. Oli ihanaa nukkua. Kun olin nukkunut päikkärit niin sen jälkeen oli paljon pirteämpi olo. Kannattaa nukkua välillä päikkäreitä.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Paitsi on edelleen kova ikävä poikaystävää.
Ei ihan vielä nähdä mutta kyllä se päivä sitten koittaa kun näemme.
Odotan sitä todella kovasti. Aijon sitten ostaa sen kunniaksi kakun.
Ajattelin ostaa sen Daim kakun. Se on tosi hyvää. Ei maksa kauheasti.
Sekä on tosi hyvää. Mulla on taas tässä kuussa verikokeet. Tämän kuun lopulla. Puoli kymmenen. Pitää sinne mennä taas piikille. Olen tottunut. Ensi viikolle riittävät vielä mun lääkkeet. Sitten seuraava lääke mitä pitää taas hakea on leponex. Sitä joutuu hakemaan joka kuukausi. Onneksi apteekki ei ole täältä kaukana. Aika lähellä.
Rauhottavia mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Nyt on ollut hyvä etten ole joutunut syömään niitä viime aikoina. On ollut hyvä olo.
Ei ole pahasti ahdistanut. Nyt vaan odotellaan että kesä tulee.
Ihanaa. Pääsee käyttämään kesävaatteita. Sitten pitää myös ostaa uusia kesävaatteita. Aijon tokmannilla vähän shoppailla kesävaatteita. Siellä myydään ihan kivoja kesävaatteita.
Toppeja ainakin pitää ostaa sieltä.
Sitten pari kivaa mekkoa. Eivät ole kamalan kalliita. Ajattelin kesäkuussa tehdä sen shoppailu reissun tokmannille. Ei ole mikään kiire vielä. Voi ostaa myöhemmin vaikka mitä nyt kun säästää nämä pari kuukautta. Kertyy kiva summa rahaa. Mukavaa kun raha asiat ovat tällä hetkellä todella hyvin. Rahaa on eikä sitä pidä aina tuhlata. Tulee hyvä mieli kun vaan säästää. Sekä tietää että rahaa on. Jos tulee vaikka yllättäviä menoja. Mihin sitten menee rahaa.
Mulla meni silloin tänä keväänä 100 euroa hammaslääkäriin.
Huhhuh. Toivon etten vähään aikaan joudu mennä hammaslääkäriin.
Hampaat on tällä hetkellä ihan kunnossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.