IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

10 vuotta yhdessä.Sunnuntai 19.04.2020 07:23

Ensi kuun 3 päivä on se päivä kun mä ja poikaystävä alettiin seurustella 10 vuotta sitten. 10 vuotta ollaan nyt oltu yhdessä. Meillä menee hyvin edelleen vaikka nyt ei pystytä näkemään. Sitten kun taas näemme niin juhlitaan. Odotan sitä päivää kovasti. Ollaan nyt soiteltu joka päivä. Monta kertaa päivässä aina soitellaan toisillemme.
IKävä on kova. Mutta kyllä meidän parisuhde kestää tämän tilanteen mikä nyt on. Huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. Toivon että menee taas nopeasti. Hetki ja päivä kerrallaan. Toivon että ensi viikolla ei ahdista yhtään. Sitä ei voi tietää mutta sen näkee sitten.
Koitan vaan ajatella mukavia asioita. Aijon taas ensi viikolla lenkkeillä paljon koska salille ei vielä pääse. Mutta odotan sitäkin päivää että salille pääsee taas treenaamaan. Alan sitten käymään pari kertaa viikossa. Alku viikosta ja loppu viikosta. Tekee sitten kropalle tosi hyvää kun pääsee treenaamaan. Olen sitten salilla ainakin sen tunnin.
Kuntosali ei ole onneksi kaukana. Alle kilometri täältä. Kävely matkan päässä. Nopeasti pääsee sinne ja takaisin. Ensi viikolla tulee taas rahaa. Takuueläke. Hyvä niin on rahatilanne taas hyvä.
Aijon säästää. En tuhlaa nyt yhtään mihinkään. Tuhlaan sitten kun kesä tulee niin kesävaatteisiin. Silloin saa mennä vähän rahaa.
Mutta ei kaikki rahat sentään. Eiköhän jo 50 eurolla saa kaikkea kivaa kesävaatetta ostettua. Se on mun budjetti kun shoppailen seuraavan kerran. Ulkona on taas kiva ilma. Hyvä lenkkeily sää.
Tuskin enää lunta tulee ja ensi viikolla ilmat lämpenee kunnolla.
Ihanaa kun tulee lämmin. Aijon vaan nauttia lämmöstä.
Uskon että tänään on hyvä päivä. Tänään en näe kavereita.
Olen omissa oloissani tämän päivän. Tekee ihan hyvää välillä olla yksinkin. Huomenna on sitten kiva nähdä taas kaverit.
Nyt voisi kuunnella jotain musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.