IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aurinko piristää mieltä.Keskiviikko 22.04.2020 07:28

Eilen oli tosi kiva päivä pitkästä aikaan. Oli vaan tosi hyvä fiilis päällä. Sama fiilis jatkuu myös tänään. Tästä tulee myös hyvä päivä!
Ihanaa kun on hyvä olla eikä ahdista tai ole harhoja. Nyt on ollut hyvä kausi ettei harhoja ole ollut aikoihin. Ne sitten taas tulee siinä vaiheessa kun on tosi paska ja ahdistava olo. Mutta nyt en mieti niitä yhtään. Eilen oli ihanan lämmin päivä. Varmaan myös tänään. Sieltä se kesä alkaa tulla. Mennään kaverin kanssa taas tänään aamulenkille.
Ollaan nyt käyty joka päivä. Mikä tekee vaan hyvää. Herää kun käy aamulenkillä. Tänään pitää käydä apteekissa. Haen noita karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä. Ei ole sen jälkeen ollut tulehduksia kun aloin niitä syömään. Suosittelen. Ei ole kamalan kalliita. Nyt pystyy taas hyvin ostamaan niitä kun rahaa on tullut taas tänään. Takuueläke. Pitää maksaa loput laskut tässä lähipäivinä. Sitten ne on maksettu. Jää vielä laskujen jälkeen tilille vielä kivasti rahaa. Mitkä aijon nyt vaan säästää. Alan kohta vähän siivota. Niin huomenna ei ole sitten niin paljon siivottavaa. Siivoan suurimman osan jo tänään.
Nyt kun on hyvin aikaa tässä aamulla. Ennen kun lähden lenkille. Lakanat pitää vaihtaa sänkyyn. Huomenna pesen pyykkiä taas.
Vaatteet ja lakanat. Torstai päivä on aina hyvä pyykkipäivä. Pesukone on aina silloin vapaa aamulla kun alan pesemään.
Sitten on taas mukavaa kun kämppä on siisti. Edes hetken aikaa.
Huomenna on jo torstai. Kohta alkaa taas viikonloppu.
Ajattelin ostaa herkkuja. Sipsiä ja jäätelöä. Limua ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä coca colaa jäljellä.
Ostan Aino jäätelöä. Se on kallista mutta todella hyvää. Hyvin pystyy ostamaan kallista jäätelöä kun rahaa on tullut tänään.
Siihen menee varmaan se 5 euroa. Ei haittaa.
Mutta nyt nauttimaan taas tästä päivästä. Onneksi aurinko piristää paljon mieltä tämmöisenä aikana. Ihanaa kun talvi on takana päin.
Kohta nauttimaan kesästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.