IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä fiilis!Perjantai 24.04.2020 07:58

Vappuun on enää viikko. Nopeasti tää aika menee. Vietän vappua kavereiden kanssa. Tulee varmasti ihan kiva vappu. Juo paljon simaa.
Viime päivät ovat nyt olleet tosi hyviä päiviä. Ollut hyvä fiilis koko ajan.
Uskon että tästäkin on tulossa hyvä päivä. Heräsin jotain vähän yli seitsemän. Nukuin tosi hyvin viime yön. Eilen oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Kävin iltalenkillä. Teki kyllä hyvää. Sai vähän happea.
Olen taas tänäänkin menossa lenkille. Se on vaan hyvä että olen innostunut paljon lenkkeilemään. Se on hyvää liikuntaa kun nyt ei pääse salille. Kaipaan salia kovasti. No eiköhän sinne sitten taas pääse jossain vaiheessa taas. Pääsee kunnolla treenaamaan. Sitten on varmasti innostusta. Onneksi tuo sali on kävelymatkan päässä. Voin sanoa että siellä on hyviä laitteita. Paljon erilaisia mitä voi aina vaihdella. Onneksi mulla on muutenkin hyvä kunto tällä hetkellä.
Liikun aika paljon niin siitä mun kunto on noussut. Pystyn kävelemään pitkiä matkoja. Sekä mun kunto nousi myös siitä kun pelasin sählyä yhdessä vaiheessa. Nyt tällä hetkellä ei pysty pelaamaan sählyä.
Mutta varmasti sitten taas pääsee sitä pelaamaan tulevaisuudessa.
Odotan kovasti. Meillä on aina hyvä porukka ollut pelaamassa.
Kaverit myös. Kavereiden kanssa on aina hauskaa pelata sählyä.
Etenkin parhaan kaverin. Tänään menen taas iltaa viettämään parhaan kaverin luokse. Katsotaan taas salkkarit.
Nyt kämppä on taas siisti. Sain hyvin siivottua eilen. Nyt koitan olla sotkematta. Pyykit on myös pesty. Viikonloppuna mulla ei ole kiire minnekkään. Voi vaan olla taas. Katson taas netflixiä viikonloppuna.
Vikings sarjaa. Kohta olen siinä vikalla kaudella.
Sitten sekin sarja on kohta katsottu. Ollut yksi parhammista sarjoista mitä olen katsonut. Animea pitää katsoa myös viikonloppuna. Katsottavaa on paljon. Ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.