IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Leponex on hyvä lääke.Lauantai 25.04.2020 07:41

Viikonloppu. Nyt voi ottaa taas ihan rennosti. Ei tarvitse edes lähteä mihinkään. Viikko on mennyt hyvin ja nopeasti. Ollut hyvä olo.
Se on nyt ollut hyvä ettei ole ahdistanut pahasti. Eikä harhojakaan ole ollut pitkään aikaan. En ole moneen viikkoon syönyt rauhottavia. Nyt on mennyt tosi hyvin. Hetki ja päivä kerrallaan. Ensi viikolla on taas verikokeet. Aamusta. Onneksi olen tottunut. Joutuu vaan käymään joka kuukausi. Lääkityksen takia. Olen nyt syönyt leponex lääkettä 13 vuotta. Syön edelleen. On ollut paras psyykelääke mitä olen koskaan syönyt. Pystyy jotenkin elää tätä elämää. Välillä on vaikeita aikoja mutta niistä sitten kyllä aina selviää. Ajattelee että ehkä huominen päivä on parempi. Mulla menee leponex lääkettä 200mg aina illalla.
Se on myös silleen hyvä lääke että se rauhoittaa aina illalla ja saa nukuttua hyvin yöt. Nukun joka ikinen yö sikeää unta. En koskaan herää yöllä mihinkään. Ihan aamuun asti nukun. Tänään mä heräsin jo seitsemältä. Aamukahvit olen taas juonut. Tänään olen menossa taas aamulla lenkille. Ulkona on taas kiva ilma. Aurinko paistaa.
Varmaan tulee käveltyä noin tunnin lenkki. Olin eilen myös illalla lenkillä.
On hyvä kunto kun kävelee paljon. Mulla ainakin.
Salkkarit jäi eilen taas aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas maanantaina. Kalle palasi siinä ja muut vaan joi.
Kiva ylläri Kallelle. Kohta salkkarit jää sitten kesätauolle.
Mä toivon että se rantabaari alkaisi pian taas.
Se on tosi hyvä sarja. Paras kaverikin katsoo sitä. Se jäi aika jännään kohtaan taas. Ehkä se tulee sitten kesällä.
Nyt voisi alkaa kuunnella vähän musiikkia. Jotain semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Tulee ihan kiva päivä.
Kesää odotellen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.