IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt nautitaan vapusta!Torstai 30.04.2020 07:12

Eilen meni kivasti päivä. Olin ulkona aika paljon. Oli niin hyvä ilma.
Nyt näyttää että tänäänkin paistaa aurinko. Uskon että enää ei kestä kauaa että näemme taas poikaystävän kanssa. On ollut kova ikävä ja hyvin olemme selvinneet. Pian näemme taas. Sitten me juhlitaan kun nähdään. En malta odottaa. Tänään on ohjelmassa siivoilua ja pyykinpesua. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Niin ja vietän kavereiden kanssa aikaa. Heräsin jo puoli seitsemän. Nyt olen hereillä ja valmiina uuteen päivään. Tästä on tulossa hyvä päivä.
Pitää käydä apteekissa ja kaupassa tänään. Leponex lääkettä pitää hakea. Menen päivällä sitä hakemaan. Mukavaa kun on vappu.
Ollaan kaikki iloisella mielellä vappuna. Nyt ei murehdita mistään vaan nautitaan. Hyvästä ruoasta ja seurasta. Unohdetaan hetkeksi kaikki murheet. Mä ainakin aijon nauttia. Muistan silloin kun olin 17 vuotta ja vietin vappua niin jouduin heti sen jälkeen osastolle hoitoon.
Tuli pikkasen sekoiltua humalassa. Sitten mä sairastuin skitsofreniaan.
Elämä meni uusiksi. Mutta nyt mulla menee todella hyvin vaikka mulla on tää sairaus. Olen oppinut elämään sen kanssa ja hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen. Alkuun se oli todella vaikeaa.
Nyt siitäkin on jo 13 vuotta aikaa. Nopeasti nää vuodet ovat menneet.
Parhaalla kaverilla on myös tämä sama sairaus.
Ymmärrämme todella hyvin toinen toisiamme. Ollaan aina toistemme tukena. Tapahtui ihan mitä tahansa. Nyt ollaan tuettu toisiamme korona aikana. Ajateltu onneksi että kaikki kyllä järjestyy.
Elämä ei ole aina helppoa. Välillä se voi olla todella vaikeaa.
Mutta nyt menee onneksi hyvin taas. Mutta. Nyt siivoilemaan.
Pyykit vien kohta. Sänkyyn vaihdan taas puhtaat lakanat.
Sitten on mukavaa mennä nukkumaan. Toivotan kaikille hyvää vappua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.