IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikuntapuisto.Lauantai 16.05.2020 07:55

Lauantai. Viikonloppu. Tänään tulee vika jakso masked singer suomea. Toivon että sen voittaa heinäseiväs. Nyt sitten nähdään loputkin mitkä olivat maskin takana. Voin sanoa että yksi parhaimmista ohjelmista mitä on tullut nyt kevään aikana. Toivon että siitä tulee taas joskus uusi kausi. Katson sen ihan varmasti! Nyt on sitten pidetty herkkupäivä. Söin vähän sipsiä ja lakuja. Enempää en syö. Nyt koitan vaan kuntoilla ja liikkua. Kävin eilen liikuntapuistossa mikä ei ole kaukana täältä. Siellä on kuntosalin tapaisia laitteita. Eikä maksa mitään. Siellä saa käydä ihan vapaasti. Ajattelin alkaa ainakin käymään pari kertaa viikossa ja olen siellä aina sen noin tunnin. Nyt kun ei pääse vielä kuntosalille niin voi käydä liikuntapuistossa treenaamassa.
Odotan jo kyllä kovasti sitä että pääsee taas salille. Sitten kun pääsee niin menen sinne heti. Olo on ollut ihan hyvä viime päivinä.
Ei ole ahdistanut. Rauhottavia en ole onneksi nyt syönyt. Koska ei ole ollut tarvetta. Pitää nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta mikä on nyt.
Olen menossa taas aamulenkille. Olin eilen aamullakin lenkillä.
Oli kiva ilma. Aurinko vaan paistoi. Nyt ulkona on sateinen ilma.
Toivon ettei ala sataa kun menen lenkille.
Odotan että ilmat alkaisi pikkuhiljaa lämmetä. Kesä saisi jo tulla!
Pääsisi käyttämään kunnolla kesävaatteita. Sekä että pääsisi shoppailemaan niitä kesällä. Hyvää kannattaa aina odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.