IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään verikokeisiiin. Päivällä on aika. Kiva ilma kävellä sinne terveyskeskukseen. Niin kuuma! Laitan kevyet vaatteet päälle niin ei tule niin lämmin. Sitten kun pääsen sieltä niin ostan jäätelön.
Käyn samalla kaupassa. Ostan taas lisää kahvia. Muutaman paketin.
Niin on kahvia sitten taas. Ei ihan heti lopu. Perjantai ja viikonloppu taas alkaa. Enää alle viikko juhannukseen. Odotan innolla.
Pääsee poikaystävän kanssa viettämään sitten aikaa taas.
En eilen muistanut katsoa salkkareita. No katson sen eilisen jakson tänään. Kun on aikaa. Menin jo kahdeksan jälkeen nukkumaan. Pikkasen väsytti. Nukahdin heti kun pääsin sänkyyn. Hyvin nukuin koko yön. Tänään taas olen menossa parhaan kaverin luokse illalla. Katsomme salkkarit ainakin. Saa nähdä mitä tämän päivän jaksossa tapahtuu. Olen katsonut koko ajan netflixistä sitä sillä silmällä ohjelmaa. Niin paras. Ne homot on ihania siinä ohjelmassa.
Kohta olen katsonut toisen kauden. Vielä on kolme kautta katsomatta.
Toivon että siitä ohjelmasta tulee lisää uusia kausia. Niin hyvä.
Varmaan katson tänään sitä taas. Kun on aikaa. Muutaman jakson.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis vaan päälle. Nauttimaan viikonlopusta. Tulee lämmin viikonloppu. Nautin auringosta.
Nyt ollaan paljon ulkona. Pitää vaan laittaa aurinkorasvaa ennen kun menee tuonne ulos. Mun on pakko laittaa ettei mun iho pala. Mulla on herkkä iho.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.