IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin. Kahvin voimalla. Join äsken ison kupin mustaa kahvia. Mä juon kahvin aina mustana. En lisää siihen mitään. Lämmin päivä taas tänään tulossa. Olin eilen taas lenkillä pari kertaa. Aamulla ja iltapäivällä. Tuli taas heitettyä tunnin lenkki yhteensä. Hyvä määrä. Menen tänäänkin taas varmaan lenkille.
Huomenna alkaa taas uusi viikko ja juhannus lähestyy. Mulla on pieni vaatekriisi että mitä mä puen juhannuksena päälle? Sen mä ainakin tiedän että se on mekko. Mutta mikä mekko? Sitten laitan jalkaan mun uudet bling bling sandaalit. Mitkä ostin tokmannilta hetki sitten.
Maksoi vaan 15 euroa. Tänään pitää taas laittaa paljon aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. En halua että mun iho palaa.
Mulla on todella vaalea iho ja se on todella herkkä.
Luulen ettei mun vielä tarvitse hakea lääkkeitä ensi viikolla. Kaikkia lääkkeitä on. Masennuslääkkeet ja leponexit. Huomenna pitää taas jakaa dosettiin viikonlääkkeet. Saan taas haettua seuraavan kerran leponexia kun kävin siellä verikokeissa perjantaina.
Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhottavia. En ole syönyt niitä moneen viikkoon. Olen selvinnyt aika hyvin ilman niitä.
Niitä menee aina silloin kun pää meinaa hajota eikä mikään muu auta.
Sitten mä otan sen pillerin. Se on todella vahva lääke.
rauhoittaa heti viidessä minuutissa. Nopeasti mikä on vaan hyvä.
Tänään ajattelin katsoa netflixiä. Mulla on siellä aika paljon katsottavaa. Mikä on hyvä niin saa ajan kulumaan.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Hyvää kesämusaa.
Mistä tulee hyvä fiilis päälle! Tästä tulee hyvä päivä.
Nautin täysillä kesästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.