IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostan juhannus juomat huomenna.Keskiviikko 17.06.2020 07:13

Huomenna juhannuksen viettoon. Poikaystävä tulee hakemaan mut päivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan tänään loput tavarat tänään tai viimeistään huomenna. Siivoan jo kämpän tänään niin huomenna ei tarvitse siivota. Pesen pyykit myös. On kyllä todella lämmin jo heti aamusta. Pakko oli avata ikkunat. Mulla oli makuuhuoneessa ikkuna auki koko yön. Vähän viilensi huonetta.
Tänään olen menossa varmaan taas illalla lenkille. En mennyt eilen kun oli niin kuuma. Kun menen nyt lenkille niin otan vesipullon mukaan. Koitan tänään juoda paljon vettä. Nyt kun on kuuma niin ruoka ei oikeen maistu. Koitan silti syödä vähän jotain. Katson taas netflixiä ajan kuluksi. Aika kuluu nopeammin kun on tekemistä. Huomenna ostan juhannus juomat. Viiniä ja siideriä. Alan jo huomenna juomaan.
En ole juonut pitkään aikaan. Nyt on taas kiva juoda. Hyvässä seurassa. Poikaystävän kanssa. Salkkarit jäi eilen aika hauskaan kohtaan. Janne ilmestyi. Se on yksi mun lempi salkkari hahmo. Kiva kun se tuli takaisin. Sen tukka oli aika kivasti kasvanut ja oli blondi.
Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Saa nähdä mitä tapahtuu seuraavaksi. Kohta se jää kesätauolle. Sitten alkaa se pihlajasatu mikä on pakko katsoa. Varmasti mielenkiintoinen. Mutta nyt alan siivota niin saa sen nopeasti pois alta. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle.
Mukavampi siivota. Sitten on kiva kun kämppä on siisti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.