IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvät treenit liikuntapuistossa.Tiistai 21.07.2020 07:32

Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tuossa hetki sitten ja join aamukahvit. Nyt on aika hyvä olo tällä hetkellä. Luulen että tästä on tulossa hyvä päivä. Eilen oli mukava päivä. Mä kävin siellä kaupassa. Sain parin päivän ruoat ostettua. Huomenna olen menossa uudestaan kauppaan ostamaan loput. Tein todella hyvää tonnikalakiusausta.
Laitoin siihen paljon juustoa sekaan ja pinnalle. Loput siitä laitoin pakkaseen niin voi sitä sitten taas syödä jossain vaiheessa.
Käytiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Oltiin melkein tunti siellä ja oli todella kuuma. Hyvä että vesipullo oli mukana. Sai tehtyä kunnon treenit. Teki hyvää. Tänään olen menossa taas aamulenkille kaverin kanssa. Vielä ei pitäisi varmaan sataa vettä. Keritään tehdä lenkki ennen vesisadetta. Tänään teen ruoaksi jauhelihakastiketta ja pastaa.
Niin ja sen kanssa salaatti. Syön sitä ruokaa sitten tämän päivän.
Huomenna teen keittoa. Huomenna tulee kelalta taas rahaa. Hyvä niin saa tämän kuun kaikki loput laskut maksettua ja saan säästöön sen 50 euroa. Mukavaa kun raha asiat ovat hyvin ja mä nautin siitä.
Nyt aijon vaan säästää. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Ajattelin hakea ne masennuslääkkeet vasta ensi viikolla. Niillä ei ole kiire. Lääkkeet riittävät hyvin tälle viikolle. Tänään en näe parasta kaveria. Olen illan omissa oloissani. Mutta sitten huomenna näemme taas. No vietän tänään aikaa toisen kaverin kanssa.
Hetken päästä syön puuroa aamupalaksi. Mehukeiton kanssa.
Jaksaa sitten aamulla lenkkeillä. Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle.
Huomenna pitäisi olla taas aika hyvä ilma. Jos on hyvä sää niin menen taas kävelemään pururata lenkin. Se lenkki kestää sen puolisen tuntia. Syke nousee kun menee mäkiä ylös alas.
Voin sanoa että on tehokas lenkki. Siitä tulee hyvä olo sen jälkeen.
Suosittelen lenkkeilyä. Mua se auttaa todella paljon. Etenkin jos vituttaa paljon ja ärsyttää niin silloin menen myös lenkille.
Purkamaan vitutusta. Voin sanoa että toimii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.