IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Testasin eilen mifua.Keskiviikko 19.08.2020 07:49

Eilen meni kivasti päivä. Tein ekaa kertaa mifukastiketta. Voin sanoa että kyllä sitä kerran nyt maistoi, mutta en tee sitä toiste. Ei ollut mun lempparia. No tulipahan testattua. Tänään syön salaattia. Se on helppo ja nopea ruoka. Kaikki aineet sekaisin. Oli hyvät jalkapallopelit eilen.
Pelattiin se puolisen tuntia. Mä olin taas hyökkääjä. Onneksi oli vesipullo mukana koska siellä oli aika kuuma kentällä. Hyvä fiilis tuli pelin jälkeen. Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen nyt aamulenkille taas ja ehkä vielä illalla. Siinä on tämän päivän liikunnat. Tekee vaan hyvää.
Olo on ollut todella hyvä. Mua ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla. Eikä ole ollut harhoja. Nyt taas nautin täysiä tästä hyvästä olosta.
Aamu on myös lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tänään seitsemältä.
Kohta voisi kuunnella vaikka jotain hyvää musiikkia. Niin ja voisin jo tänään vähän siivota tätä kämppää. Huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Lakanat ja vaatteet pesen taas huomenna.
Salkkarit jäi taas aika mielenkiintoiseen kohtaan. Noel ja Elina kohtasivat taas saunassa. Mitäköhän sitten tapahtuu??
Tänään se selviää. Katsomme salkkarit taas yhdessä parhaan kaverin kanssa tänään. Salkkarit on vaan niin paras sarja. Sitä pitää katsoa.
Olen nähnyt kaikki salkkarijaksot. Alusta asti. Paras salkkari hahmo on ehdottomasti Seppo. Tällä viikolla tulee taas rahaa kelalta. Hyvä niin saan taas vähän siirrettyä rahaa säästötilille.
Ajattelin siirtää ainakin 50 euroa. Lopuilla pärjään ihan hyvin tämän kuun loppuun. Olen siitä todella onnellinen että mulla on raha asiat todella hyvin. Pystyy maksamaan kaikki laskutkin joka kuukausi.
Ei mitään ongelmaa. Sekä että on se säästötili. Missä on kivasti jo rahaa. Pärjää hyvin. Mutta nyt alan siivota keittiötä.
Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. Laitan jotain musaa soimaan taustalle.
Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.