IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mitä ihmettä? Timo lähti!Maanantai 09.11.2020 07:04

Taas alkaa uusi viikko. Viikonloppu meni tosi hyvin ja rennosti. Eilen mä katselin vaan big brotehria ja ensitreffit alttarila suomea. Tänään heräsin taas kuuden jälkeen. Aamukahvit on keitetty ja juotu. Hyvin on aamu taas lähtenyt käyntiin. Vaikka nyt on maanantai niin uskon että tästä on tulossa ihan hyvä päivä. Olen menossa taas salille illalla treenaamaan. Aamulla menen taas lenkille. Pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Mulla on nyt taas kaikkia lääkkeitä niin ei nyt tarvitse hakea hetkeen mitään.
Aamulääke pitää muistaa ottaa ettei unohdu. Nyt olen yllättynyt. Timo lähti bb talosta! En olisi uskonut. No onneksi Kristiina ja Paula ovat talossa vielä. Timo oli ihan ok tyyppi mutta ei mun suosikki. No se sitten lähti. Nyt tuntuu oudolta kyllä katsoa bbtä kun Timo ei ole siellä.
bb kyllä yllättää välillä. Mä olisin niin halunnut että Vili olisi lähtenyt. Tai Arttu. Enää kolme viikkoa niin bb loppuu. Sitten sitä alkaa miettiä mitä seuraavaksi katsoo. No onneksi salkkarit ja rantabaari jatkuu vielä.
Saa nähdä mitä tänään salkkareissa tapahtuu. Paljon draamaa tottakai.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Alan tuossa kohta pesemään niin saa sen hoidettua pois alta. Pesukone on varmasti vapaa. Toivon kovasti että tästä on tulossa hyvä viikko. Nyt on silleen aika hyvä olo ettei ahdista.
Nautin taas tästä hyvästä olosta. Nyt on silleen levännyt olo että jaksaa tehdä vaikka mitä. Kannatti viikonloppu levätä. Raha asiat ovat tällä hetkellä todella hyvin. Rahaa on. Nyt vaan säästämistä.
Pitää myös varautua jos tulee taas jotain ylläri laskuja.
Niin pystyy maksamaan ne. Luulen että nyt niitä ei tule. Mikä olisi vaan hyvä. Mutta katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.