IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jalka ei ole enää niin kipeä.Torstai 12.11.2020 07:00

Ihanaa huomenna alkaa viikonloppu! Olen lähdössä poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut sen luona. Mukavaa taas mennä.
Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Saunotaan ja katsellaan leffoja. Mukavaa rentoa tekemistä. Eikä ole mikään kiire. Ollaan vaan.
Jalka alkaa olla paljon parempi. Ei ole enää niin kipeä. Kyllä se siitä paranee pikkuhiljaa. Pääasia ettei kipu ole pahentunut. Mulle sanottiin lääkärissä että jos jalka tulee kauhean kipeäksi niin uudestaan lääkäriin. Mutta nyt näyttää aika hyvältä. Fiilis on muuten ollut hyvä vaikka jalka on ollut kipeä. Ei ole onneksi ahdistanut. Eikä ole tullut onneksi semmoista tunnetta että nyt pitää ottaa taas rauhottava. Luulen etten syö niitä taas pitkään aikaan. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta. Tänään pitää taas siivota. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Saa kämpän kuntoon taas ennen kun lähden viikonlopun viettoon. Pyykkiä pitää myös pestä. No onneksi tässä aamulla on aikaa pestä. Pesen vaatteet, lakanat ja pyyhkeet. Saa kaikki kerralla pestyä.
Tänään taas katson big brotheria. Pitää eilinen jakso katsoa. Pysyn aika hyvin kärryillä että mitä siinä tapahtuu. Joel on vaan niin paras. Toivon että se voittaa big brohterin. Aivan mahtava tyyppi!
Kohta bb loppuu ja sitten vaan miettii että mitä sitä sitten katsoo?
Pakko sanoa että tämä koko syksy on mennyt hurjaa vauhtia. Aika mennyt tosi nopeasti. Kohta on joulu. Pitää alkaa pikkuhiljaa ostella joululahjoja kavereille. Jotain ihan pientä haluan ostaa niille.
Poikaystävän synttärit lähestyy myös. Pitää sille keksiä joku lahja.
Ajattelin jos alkosta ostaisi jonkun juoman. Sekä katsoa jos löytyisi jotain tokmannilta. Pitää alkaa suunnitella.
Mutta. Huomista odotellen. Innolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.