IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitää ostaa lisää maskeja.Perjantai 04.12.2020 07:30

Tämä viikko on mennyt yllättävän hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut yhtään harhoja. Nautin taas tästä hyvästä olosta kun vaan vielä pystyy.
Viikko on mennyt taas hurjan nopeasti ja nyt on taas viikonloppu. En nyt näe kauheasti kavereita mutta ei se mitään. Kyllä me näemme sitten taas jossain vaiheessa. poikaystävä lähtee reissuun viikonloppuna. Soitellaan toisillemme. Poikaystävä tulee moikkaamaan ennen kun se lähtee. On ollut kova ikävä sitä. Ei nyt olla kauheasti nähty tämän koronan takia. Katsoo jos pääsee vaikka jouluna poikaystävän luokse. Päästään sitten viettämään joulua. Hyvin kerkiää ostamaan joululahjat. Tässä on vielä kolme viikkoa aikaa ostaa. Aijon nyt tässä viikonloppuna käydä tokmannilla ostamassa lisää maskeja. Huomenna ajattelin mennä kun on aikaa. Rahaa on tullut taas tänään niin hyvin saa ostettua ne maskit. Mulla on vaan yksi kangasmaski. Niitä pitää olla useampi niin niitä pystyy sitten vaihdella.
Ostan niitä mustan värisiä maskeja. Tykkään enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Onneksi ne maskit ei ole kauhean kalliita.
Pitää kohta tarkistaa tili paljon saisin rahaa säästöön nyt. Katson sen hetken päästä kun saan kirjoitettua blogin. Tulee hyvä mieli kun saa säästötilille siirrettyä taas rahaa. Aijon samalla nyt säästää reissuihin jos niitä tulee ensi vuonna. Laivareissu on yksi niistä. Toivon että onnistuu sitten. Kesällä varmaan tulee käytyä jossain. Ei voi vielä tietää. Katsotaan mitä tulee kesällä tapahtumaan. Odotan jo kovasti kevättä. Tulisi enemmän valoa ja lämpöä. Kyllä se sieltä sitten tulee.
Uskon että seuraavat kuukaudet menee todella äkkiä. Kohta on taas kesä. Sitten vaan juhlitaan kavereiden kanssa kesällä.
Kaikkea mukavaa on tiedossa tulevaisuudessa. Niitä odotellen.
Sitten eletään vaan täysillä tätä elämää vaikka on korona.
Korona unohtuu sitten kun juhlitaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.