IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin menee. :)Sunnuntai 06.12.2020 07:26

Itsenäisyyspäivä. Tuskin tulee varmaan mitään linnanjuhlia. Kai? En ole ihan varma. No sen näkee sitten. Eilenä oli huomattavasti parempi päivä mitä silloin perjantaina. Nyt on tälläkin hetkellä hyvä olo ja fiilis.
Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että se menee hyvin taas.
Joulua jo odotan innolla. Pääsee näkemään vanhemmat ja poikaystävän. Viettämään niiden kanssa joulua. Ihan mahtavaa. Tulee varmasti mukava joulu. Vielä alle kolme viikkoa pitää nyt vaan jaksaa.
Huomenna on poikaystävän synttärit. Täyttää 32 vuotta. Nopeasti nää vuodet vaan menee. Mä muistan silloin kun alettiin seurustella silloin 10 vuotta sitten. Niin kauan ollaan oltu yhdessä ja meillä menee edelleen todella hyvin. Rakastamme toinen toisiamme. Meillä on hyvä parisuhde.
Vaikka me ei asuta yhdessä niin meidän parisuhde toimii ihan hyvin.
Poikaystävä asuu toisella paikkakunnalla. 18 kilometrin päästä täältä.
Ei olla kaukana toisistamme. Tänne mun luokse ajaa nopeasti autolla.
Pakko sanoa että ikävä on kova. Ollaan nyt viikonloppuna soiteltu toisillemme. Poikaystävän viikonloppu reissu on mennyt hyvin.
Sain eilen katsottua Temppari jaksot mitä oli tullut tällä viikolla.
Ensi viikolla tulee vikat jaksot. Saa nähdä miten Jonnan ja Jussin suhteen käy. Uskon että ne ihan varmasti eroaa. Ei niiden suhde varmasti kestä enää. Mutta voihan siinä tapahtua ihan mitä vaan.
Tänään taas olen menossa aamulenkille. Olin eilenäkin aamulenkillä ja kävin iltapäivälläkin lenkillä. Olen liikkunut nyt paljon. Mikä vaan tekee hyvää. Raitis ilma aina piristää mua. Aina jos mua alkaa vaikka ahdistaa, niin lähden ulkoilemaan. Se aina auttaa.
Toivon että ensi viikolla ei joudu syömään rauhottavia.
Mutta sitä ei voi tietää että mitä ensi viikolla tapahtuu. Tuleeko niin huono olo että joutuu sitten ottamaan sen? Nyt vaan elän hetken ja päivän kerrallaan. En aijo edes miettiä vielä huomista päivää.
Keskityn nyt tähän päivään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.