IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paska olo eilen.Maanantai 07.12.2020 07:16

Nyt sitten varmaan alkaa huonompi kausi. Eilen aamulla mulla oli hyvä olo mutta sitten iltapäivällä iski niin paha ahdistus että jouduin ottamaan sen rauhottavan. Kun olin ottanut sen niin nukuin pienet päikkärit. Sitten kun mä heräsin niin olo oli paljon parempi. Kävin vielä iltalenkillä. Mikä teki ihan hyvää. Varaudun nyt siihen jos tänään iskee taas se ahdistus.
Se voi tulla taas ihan puun takaa se olo. Mutta. Onneksi on rauhottavia mitkä sitten auttavat tuohon ahdistukseen. Toivon että tänään on hyvä päivä. Koitan nyt olla ihan rauhallinen ja ajatella vaan että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Kohta otan aamulääkkeet ja menen taas aamulenkille. Mikä piristää oloa varmasti. Saa raitista ilmaa. Nyt ei tarvitse mennä apteekkiin vähään aikaan. Kaikkia lääkkeitä nyt on. Ei ole heti loppumassa. Seuraava lääke on taas leponex mitä pitää sitten hakea ennen joulua. Tarkistin niin rauhottavia mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Mikä on vaan hyvä niin ei vielä tarvitse hakea niitä lisää.
Tänään on tullut taas kelalta rahaa ja katson kohta paljon saan siitä säästöön. Maksan samalla vuokran. Nyt alan säästämään reissuihin mitä on ensi vuonna. Laiva reissuun ainakin alan säästämään.
Toivon kovasti että ensi vuonna päästään jo laivalle kavereiden kanssa taas. Siitä tulee ihan mahtavaa kun päästään sinne. Biletetään koko yö laivalla. Juodaan ja tanssitaan. Ainakin on taas mitä sitten odottaa.
Uusi viikko alkaa taas. Enää alle kolme viikkoa jouluun. Uskon että tää aika menee nopeasti. Sitten pääsee viettämään joulua rakkaiden kanssa. Aivan parasta. Tänään pitää soittaa taas parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. Ei olla nyt nähty tämän koronan takia.
Mutta pian taas sitten näemme. Odotan kovasti sitä päivää kun nähdään. Mutta. Nyt katson miten seuraavat päivät tässä menee.
Hetki ja päivä kerrallaan vaan. Jos nyt tulee paskaa niskaan niin sitten tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.