IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En enää osta mitään krääsää.Tiistai 08.12.2020 07:20

Nyt alkaa olla parempi olo ja fiilis. Eilen mua ei ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä niin ei joutunut syömään onneksi rauhottavia. Uskon että tästäkin on tulossa hyvä päivä. Oltiin yhden kaverin kanssa illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona ja se vaan teki hyvää. Katseltiin kun kaikkialla oli jouluvaloja mitkä näytti todella hienoilta. Ollaan huomenna illalla menossa taas lenkille. Käydään nyt yhdessä lenkillä kun ei pääse nyt salille. Sain eilen maksettua vuokran pois ja siirsin 60 euroa säästötilille. Laskin niin saan myös loppu kuusta siirrettyä vielä vähän rahaa säästötilille. Hyvältä näyttää. Nyt mä tosiaan säästän reissuihin mitä tulee ensi vuonna taas. Sekä säästän myös tulevaisuutta varten.
On sitten rahaa jos tarvitsee. Aamulenkki taas tässä aamulla. Syön vähän puuroa aamupalaksi niin jaksaa lenkkeillä. Raitis ilma tekee vaan hyvää. Mielelle ja kropalle. Onneksi se mun huono olo kesti vaan sen pari päivää. Nyt olen taas kunnossa. Pitää alkaa suunnitelemaan poikaystävän synttäri/joululahjaa. Ajattelin alkosta ostaa ainakin lahjaksi sille jonkun viinapullon, sitten tokmannilla voisi käydä jos sieltä löytyisi vielä jotain lahjaan. Poikaystävä saa sitten lahjan jouluna kun näemme. Tässä on paljon vielä aikaa suunnitella sitä lahjaa. Onneksi ei ole kauhea kiire sillä. Pitää apteekissa taas käydä jossain kohtaa. Täytyy ostaa lisää karpalokapseleita, sepamed saippuaa sekä Vagisan voidetta. Nyt ei tarvitse hakea lääkkeitä. Kaikkia on taas. Onneksi raha asiat ovat hyvässä kunnossa. Rahaa on mitä en todellakaan aijo tuhlata. Säästän nyt vaan. Olen lopettanut kokonaan krääsän ostamisen.
Tajunnut etten mä tarvitse mitään krääsää enää. Kun olin nuorempi niin mä shoppailin vaikka mitä. Kaikki rahat meni shoppailuun.
Onneksi en tee enää niin. Tajusin että ei ole mitään järkeä.
Siitä tulee enemmän hyvä fiilis kun säästää eikä tuhlaa. Rahaa on jos tulee yllättäviä menoja. Kuten vaikka lääkärilaskuja jos joutuu menemään lääkäriin. Olen ravannut lääkärissä aika paljon tänä vuonna. Toivon ettei nyt vähään aikaan joudu menemään sinne.
Viimeksi olin lääkärissä tämän mun jalan takia kun se oli kipeä.
Onneksi ei ollut mitään vakavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.