IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Netti toimii.Keskiviikko 09.12.2020 07:31

Olo on ollut vielä vähän kurja. Eilenä mua taas ahdisti ja masensi kaikki. Toivon että tänään olisi parempi päivä mitä eilen. En sentään syönyt yhtään rauhottavaa. Selvisin taas ilman sitä. Mikä on vaan hyvä.
Nyt on näköjään menossa mulla vähän huonompi kausi. Mä arvasin että se tulee ennemmin tai myöhemmin. Katsoo kuinka pitkään tämä nyt sitten jatkuu. Pitää vaan nyt taas elää hetki ja päivä kerrallaan. Ei voi tietää että mitä tässä nyt tapahtuu. Voi taas tapahtua ihan mitä tahansa.
Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin taas tuossa vähän ennen seitsemää.
Aamukahvit on juotu. Mikä herätti onneksi. Tänään on ohjelmassa ainakin iltalenkki kaverin kanssa. Menen myös aamulenkille taas.
mikä tekee hyvää. Pitää käydä postissa tänään hakemassa uusi sim kortti tuohon mun modeemiin. Sitten mun nettiyhteys on taas kunnossa.
Pariksi vuodeksi. Sekä puhelinliittymä on myös kunnossa. Niitä ei tarvitse murehtia. Onneksi on nopea netti. Mikä on vaan hyvä.
Soitin eilen parhaalle kaverille ja kyselin kuulumisia. Hyvin sillä menee onneksi. Odotan kovasti sitä päivää kun taas näemme. Me ei voida nyt nähdä tämän koronan takia. Sama juttu myös poikaystävän kanssa. En voi nähdä nyt sitäkään. Jouluna sitten näemme viimeistään. Odotan sitä päivää kovasti. Toivotaan nyt vaan että tämä koronatilanne nyt rauhoittuu. Edes hetkeksi. Niin voi taas nauttia läheisten seurasta.
Saa nyt sitten nähdä miten juhlii sitten uuttavuotta. Toivon että poikaystävän kanssa päästään juhlimaan sitä tai parhaan kaverin.
Sitten vaan valvotaan ja juhlitaan koko yö. Aamuun asti.
Juodaan vaan siinä samalla. Vedetään kunnon kännit.
On jotain taas mitä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.