IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Seppo palasi salkkareihin :)Torstai 10.12.2020 07:26

Fiilis on tällä hetkellä vielä vähän väsynyt ja masentunut. No kohta alkaa taas viikonloppu. Silloin ei ole onneksi kiire minnekkään. Voi vaan taas olla ja levätä. Silleen on hyvin mennyt etten ole syönyt yhtään rauhottavaa. Selvinnyt ilman sitä mikä on vaan hyvä juttu. Kävin eilen postissa hakemassa sen uuden sim kortin tuohon mun modeemiin. Sain sen laitettua ja nyt netti toimii tosi hyvin. Nyt mulla on netti taas pariksi vuodeksi. Sitä ei tarvitse nyt miettiä. Netti on ja toimii.
Alle pari viikkoa jouluun. Nopeasti tää joulukuu on taas mennyt. Toivon että jouluna olen sitten taas hyvässä kunnossa. Ettei sitten masenna tai ahdista. Nyt vaan päivä kerrallaan. Tänään taas siivotaan. Sekä pestään pyykkiä. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua.
Hyvin on aamu aikaa taas siivota. Sitten on kiva taas kun kämppä on siisti. Nyt ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä koska kaikkia on vielä.
Vähän ennen joulua käyn hakemassa leponexit. Ennen sitä pitää käydä verikokeissa. Mulla on se 21 päivä. Käyn tänään apteekissa ja kaupassa. Apteekista käyn ostamassa sitä vagisan voidetta ja karpalokapseleita. Kaupasta käyn ostamassa vähän teetä ja herkkuja viikonlopuksi. Mun tekee taas mieli suklaata ja sipsiä. Niitä voisi ostaa.
Limua mulla on vielä jäljellä. Sitä ei tarvitse ostaa.
Pitää käydä siellä tokmannilla viikonloppuna. Käyn ostamassa vähän joululahjoja. Poikaystävälle ja kavereille. On sitten niille lahjat.
Jotain pientä ajattelin ostaa. Muistaa ainakin kavereita. Saa nähdä mitä saan sitten kavereilta joululahjaksi. Luulen että suklaata. Suklaa maistuu aina. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen varmaan illalla taas lenkille. Mikä tekee vaan hyvää. Uskon että kohta mulla on taas parempi olla. Näitä paskoja kausia tulee aina välillä ja ne kestää sen jonkin aikaa. Salkkari jakso oli eilen niin paras kun Seppo tuli.
Mun lempi salkkari hahmo. Toivon että se jää edes hetkeksi salkkareihin. Pakko taas katsoa salkkarit tänään. Niin ja pitää myös katsoa temppari jaksot. Mitä iltanuotiolla taas tapahtuu.
Jonnan ja Jussin iltanuotio. Se on ihan pakko katsoa. Katson ne temppari jaksot tänään tai viimeistään huomenna. Katson ruudusta.
Sieltä on aina hyvä katsoa ohjelmia koska vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.