IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uudet housut ovat hyvät.Lauantai 12.12.2020 07:27

Lauantai aamu. Heräsin tuossa hetki sitten. Hyvin jaksoin nousta sängystä ylös. Nää aamut on vaan niin parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Fiilis on tällä hetkellä todella hyvä. Enää ei masenna tai ahdista. Nyt taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Kävin eilen tokmannilla. Ostin vähän suklaata ja sipsiä. Herkuttelen tänään niillä. En mieti kaloreita kun syön.
Vaan nautin. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhottavia viime aikoina. Pärjännyt hyvin ilman niitä. Luulen etten taas vähään aikaan joudu syömään niitä mikä on hyvä. Uskon että tää mun hyvä kausi kestää varmasti taas pitkään. Nyt pystyy elämään taas hyvin tämän mun sairauden kanssa. Mutta tiedän että se paska olo ja ahdistus taas sitten iskee jossain vaiheessa. En nyt mieti sitä. Hetki ja päivä kerrallaan taas. Soitin eilen parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Juteltiin niitä näitä. Se on niin parasta kun paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Kilsan päästä täältä missä mä asun. Ei ole pitkä kävelymatka. Tänään taas aijon lenkkeillä aamulla. Menen varmaan myös kaupassa käymään iltapäivällä. Pitää ostaa teetä ja kahvia lisää.
Katson samalla jos käyn apteekissa jos on vaan auki. Onneksi on iltapäivällä aikaa käydä. Ne uudet housut mitkä ostin ovat olleet todella hyvät. Lämmittävät hyvin. Alan nyt niitä pitämään enemmän. Ne on nyt mun lempi housut. Maksoi vaan 15 euroa. Todella halvat. Hyvä löytö.
En kadu että ostin ne. Nyt ei taas tarvitse vähään aikaan taas ostaa uusia housuja. Uskon että kestävät useamman kuukauden.
Niissä on jopa taskut. Alan kohta varmaan taas maksamaan laskuja pois. Tässä on nyt hyvin aamu aikaa maksaa. Sain taas eilen yhden laskun lisää. Mutta. Tästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.