IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi tabletti :)Maanantai 14.12.2020 07:29

Käytiin eilenä poikaystävän kanssa tuolla Dna liikkeessä. Poikaystävä osti uuden puhelimen ja mä löysin itselle uuden tabletin. Se tabletti on Samsung galaxy Tab A. Maksoi 199 euroa mutta olen tyytyväinen siihen.
Mun oli pakko hankkia uusi tabletti koska edellinen sanoi itsensä irti. No se oli jo 5 vuotta vanha. Nyt tuossa on paljon isompi ruutu. Pystyy hyvin katsomaan netflixiä ja muita sarjoja sillä ja siinä on hyvä netti.
On paljon nopeampi mikä on vaan hyvä. Se on mustan värinen. Edellinen oli valkoinen. Tykkään kyllä enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Mä sanoin poikaystävälle että se tabletti on mun joululahja/synttärilahja itselle. Uskon että se kestää sen muutaman vuoden. Seuraava hankita on sitten uusi puhelin. Katsoo jos vaikka keväällä saa sen sitten hankittua. Tuo edellinen vielä toimii onneksi hyvin. Alan siihen nyt säästämään rahaa. Sitten puhelimen jälkeen hankin uuden tietokoneen. Pitää nyt päivittää kaikki laitteet. Kestävät sitten taas useamman vuoden. Tää mun tietokone toimii vielä ihan hyvin. Mikä on vaan hyvä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aamu lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Sekä uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Viikonloppuna sai taas onneksi vähän levättyä. Nyt jaksaa taas. Kohta jaan viikon lääkkeet dosettiin ja nyt mun ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on vielä.
Menen varmaan taas aamulenkille. Ihan hyvä niin saa taas vähän raitista ilmaa. Menen myös illalla kaverin kanssa lenkille.
Ollaan sovittu kaverin kanssa että lenkkeillään yhdessä maanantai iltana. Nyt kun ei pääse salille. Lenkki on ihan hyvä liikunta.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja hyvä fiilis nyt vaan päälle.
Jee, tänään tulee taas salkkarit ja rantabaari. Katson ne sitten illalla.
Saa taas nähdä mitä salkkareissa tapahtuu.
Paljon draamaa varmasti tiedossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.