IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on joulu.Keskiviikko 16.12.2020 06:50

Viikon päästä olen lähdössä joulun viettoon. Vanhempien luokse. Olen yhden yön siellä ja toisen yön olen sitten poikaystävän luona. Pääsee molempien kanssa kanssa viettämään joulua. Tulee varmasti mukava joulu. Ostan poikaystävän joululahjan sitten tuossa viikon päästä kun lähden. Käyn alkosta ostamassa sen lahjan. Yhden sen lempi viinapullon mitä se juo useasti. Uskon että pitää lahjasta. Poikaystävältä mä saan ihan varmasti sitten suklaata. Mä saan aina joka joulu siltä suklaata.
Mikä on ihan hyvä lahja koska mä en tarvitse mitään sen ihmeellisempää. Ajatus on tärkein. Pitää vielä keksiä pari joululahjaa. Mun kavereille. Käyn taas tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy jotain. Kuulin että kaverit ovat jo hankkineet lahjat. Mä olen taas viimeinen joka hankkii. Olo on ollut nyt todella hyvä. Alkaa olla joulufiilis päällä. Nyt on ollut ihan parasta ettei ole yhtään masentanut tai ahdistanut. Olen taas oma itseni. Mikä on vaan hyvä kun joulu tulee niin on hyvä olla. En halua että jouluna mulla on sitten paha olo.
Mulla on vielä verikokeet ennen joulua. 21 päivä. Siellä pitää käydä että saa sitten taas haettua leponexia. Haen ne lääkkeet ennen joulua.
Sitten on taas lääkkeitä loppu kuulle. Masennuslääkettä mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Se ei ihan heti vielä lopu. Tänään taas lenkille. Menen aamulenkille taas ja illalla kaverin kanssa. Siinä on mun tämän päivän liikunnat. Nyt me mennään aina keskiviikko iltana yhden kaverin kanssa lenkille. Siitä on tullut meille tapa. On juttukaveri kun lenkkeillään. Kiva siinä samalla höpötellä kaikenlaista. Sekä saa samalla liikuntaa. Syke nousee kun kävelee.
Uni tulee aika hyvin illalla kun on käynyt lenkillä. Olen tämän huomannut. Ajattelin tänään jo siivota tätä kämppää niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Tässä on hyvin aikaa siivoilla.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamupalan syön hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.