IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko jouluun. :)Torstai 17.12.2020 07:17

Viikko enää jouluun. Nopeasti taas tää aika menee. Onneksi pääsee viettämään sitä rakkaiden ihmisten kanssa. Tulee mukava joulu.
Pitää käydä ostamassa ne loput lahjat tässä lähipäivinä. Kavereiden lahjat. Olo oli eilen pikkasen ahdistunut. Tuossa iltapäivällä. Mutta kun lähettiin kaverin kanssa lenkille niin se teki tosi hyvää tälle ahdistukselle. Sekin teki hyvää kun höpöteltiin kaverin kanssa niitä näitä niin siinä unohtui murheet. Sitten taas sen lenkin jälkeen oli hyvä olo. Mä selvisin taas ilman rauhottavaa. Hyvä vaan. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä. Mun pitää enää mopata lattiat ja pestä vessa. Imuroin eilen koko kämpän kun oli hyvin aikaa. Sekä siivosin keittiön. Tabletti toimii hyvin. Aijon taas tänään käyttää sitä. Siitä riittää paljon iloa. Otan sen sitten jouluna mukaan kun lähden. Voi sitten leikkiä sillä. Aamu on lähtenyt taas kahvin voimalla käyntiin. Iso kuppi mustaa kahvia. Se on mun voimajuoma. Ilman sitä aamu ei lähde käyntiin. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Sitä pitää olla aina. Nytkin mulla on taas muutama kahvipaketti. Ei tarvitse hetkeen hakea kahvia.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Varmaan tuossa illalla menen taas lenkille.
Tai sitten päivällä. En ole päättänyt vielä. Salkkareissa taas tapahtuu.
Paljon draamaa taas. Jutan ja Lassen kohdalla. Saa nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Pakko katsoa taas tänään. Salkkarit vissiin jää tauolle kohta. Sitten pitää keksiä jotain muuta katsottavaa.
Salkkarit on niin paras ohjelma. Olen katsonut ihan alusta asti ja nähnyt ihan kaikki jaksot. Mä muistan silloin kun se alkoi.
Olin 9 vuotias. Alkoi mun synttäripäivänä. Miia ja Saku oli mun ekat lempparihahmot. Harmi kun se Miia kuoli. Oli hyvä hahmo.
Mun suosikki on myös Seppo. Kiva kun se taas palasi salkkareihin.
Tuo paljon piristystä sarjaan. Mutta. nyt jatkuu siivoilu.
Nyt moppaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.