IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukava joulu. :)Maanantai 28.12.2020 06:33

Joulu on nyt vietetty. Oli kyllä mukava joulu. Sain viettää sitä vanhempien, sisarusten ja poikaystävän kanssa. Olin pari yötä vanhempien luona ja toiset pari yötä poikaystävän luona. Sain poikaystävältä lahjaksi kasan suklaata. Suklaalevyn ja konvehtirasian.
Mä sain jonkin verran lahjoja. Sain yöhousut, olopaidan, kirjan, tohvelit,
vähän lisää suklaata..hanskat. Ihan kivoja lahjoja. Fiilis jouluna oli aika hyvä. Ei ahdistanut yhtään. Nautin vaan joulusta. Siitä tunnelmasta mikä oli. Vein haudalle kynttilän. Siitä tuli hyvä mieli kun vei sen. Ostin sen kynttilän tokmannilta. Sieltä saa ostettua hyviä kynttilöitä.
Oli kyllä mukavaa viettää poikaystävän kanssa aikaa jouluna. Katseltiin leffoja, saunottiin, tehtiin jopa joulutorttuja yhdessä. Sitten me tehtiin ruoaksi kebabia ja riisiä. Laitettiin vähän niihin chilikastiketta. Mikä oli aika hyvää. Oltiin jo kyllästytty jouluruokiin niin tehtiin erilainen ruoka.
Pakko sanoa että kyllä se kebab maistui aika hyvältä. Jouluruokien jälkeen. Olen menossa viettämään uuttavuotta poikaystävän luokse.
Lähden tuossa torstaina. Käydään vähän hakemassa pizzaa, kebabia ja juotavaa. Käyn alkosta hakemassa vähän viiniä ja siihen päälle muutama lonkero tai siideri. Nyt pitää juhlia kun vaan pystyy.
Nyt kun on mahdollisuus. Kohta vuosi vaihtuu. Mä toivon että ensi vuosi on paljon parempi kun taas tämä vuosi. Toivon että ensi vuonna tapahtuu taas kaikkea kivaa. Mistä nauttii. Synttärit alkaa myös lähestyä. Ei mitään hajua miten aijon sitten viettää niitä.
Varmaan kavereiden kanssa. 31 vuotta tulee täyteen.
Nää viimeiset kymmenen vuotta ovat menneet nopeasti.
Mutta ovat olleet hyvät kymmenen vuotta. Tänään aloitan taas lenkkeilyn. Joulukalorit pitää saada pois. Saa nähdä tuleeko nyt mulle pari kiloa lisää koska mä olen vaan syönyt ja syönyt.
No saan ne ihan varmasti tiputettua ne pois aika nopeasti.
Nyt vaan paljon liikuntaa. Sekä terveellistä ruokaa. Nyt jättää sen kaiken suklaan. No sitten kun uusi vuosi tulee niin sitten taas syö kaikkea mitä sattuu. Sekä juo. No sitten sen jälkeen terveellisempi elämä. Aloitan sen sitten kun vuosi vaihtuu. Tässä ei ole onneksi mikään kiire. Nyt pitää vaan nauttia. Mun unirytmi on vähän sekaisin.
Mä heräsin jo vähän ennen kuutta. Yleensä mä herään puoli seitsemän. Mä valvoin ja nukuin miten sattui poikaystävän luona.
En katsonut kelloa yhtään. Mutta nyt taas normirytmi. Tuonne uuteen vuoteen asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.