IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailureissu ensi vuonna.Tiistai 29.12.2020 07:50

Olen huomannut että mulla on nyt paljon parempi kausi menossa.
Ei ole ahdistanut, ollut harhoja tai masennusta. Nyt mä taas nautin tästä kun vaan pystyy. Varmaan sitten taas ensi vuoden puolella tulee taas noita huonoja oloja. Mutta nyt en mieti niitä. Keskityn tähän hetkeen ja päivään. Ylihuomenna poikaystävän luokse viettämään uutta vuotta. Ihanaa viettää sitä rakkaan kanssa. Meille tulee varmasti hauskaa. Aijon pukea mekon päälle uutena vuotena. Pitää näyttää silloin nätiltä.
Voisin lakata kynnet. Punaisen väriseksi. Niin sitten on nätit kynnet. Mä siirrän vähän säästötililtä rahaa käyttötilille että saa ostettua juomat ja ruoat. Varmaan riittää se 40 euroa. Huomenna mun pitää mennä apteekkiin hakemaan lisää leponexia. Alkaa kohta loppua. No mulla on huomenna aikaa hakea. Käyn varmaan päivällä siellä apteekissa.
Tammikuussa ajattelin käydä shoppailemassa tuolla tokmannilla.
Silloin kun on alennusmyynnit. Sieltä voi löytää halvalla kivoja vaatteita. Käyn ainakin katsomassa. Jos mä en löydä mitään sieltä niin sitten en löydä. Sukkia mun pitää ostaa lisää ja rintaliivejä.
Aijon sitten ensi vuonna mennä johonkin kauppakeskukseen sitten kunnolla shoppailemaan. Pääsee erilaisiin vaateliikkeisiin. Odotan kovasti että pääsee cubus liikkeeseen sekä New yorkeriin. Kävin silloin muutama vuosi sitten tallinnassa New yorkerissa. Ostin sieltä muutaman t-paidan. Pakko sanoa että on yksi mun lempi vaateliike. Siellä myydään vaikka mitä. Kesällä pitää käydä siellä sitten shoppailemassa kesävaatteita. Sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa.
Nyt vaan taas säästämään niin sitten voi taas shoppailla.
Pakko sanoa että shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Tykkään vaatteista. Mitkä näyttää hyvältä päällä. Katsotaan saanko säästettyä rahaa myös uuteen Guess laukkuun. Olen suunnitellut tuota jo vuoden. Jos ensi vuoden puolella saisi sen sitten ostettua.
Nyt pitää alkaa säästämään siihenkin. Se voisi olla mun myöhäinen synttärilahja. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Join äsken kupin kahvia. Onneksi sillä mun aamut lähtee aina hyvin käyntiin.
Siitä tulikin mieleen että kohta pitää ostaa kahvia lisää.
Juon kahvin aina mustana. En lisää siihen koskaan mitään.
Nyt alan siivota vähän keittiötä ja kuunnella musiikkia. Menen taas aamulenkille tuossa myöhemmin. Siitä on tullut mulle tapa joka aamu. Pidän kovasti siitä että saa raitista ilmaa. Sekä että saa samalla liikuntaa. Mikä tekee vaan hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.