IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna viettämään uutta vuotta :)Keskiviikko 30.12.2020 07:41

Kohta on uusi vuosi. Menen viettämään sitä poikaystävän luokse. En ole vielä pakannut. Teen sen tänään tai viimeistään huomenna. Huomenna mä lähden. Pitää taas kämppä siivota ennen lähtöä. Siivoan tänään.
Mulla on hyvin aikaa tänään siivota. Ei ole mikään kiire. Pitää pestä myös pyykkiä. Vaatteet ja lakanat. Olo on ollut ihan ok. Ei ole ahdistanut tai masentanut. Olen huomannut taas että en ole syönyt aikoihin noita rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Nyt mulla on taas hyvä kausi ja nautin siitä kun vaan pystyy. Sairaus ei tunnu nyt yhtään pahalta. Nyt pystyy elämään taas sen kanssa. Mutta sitten jossain kohtaa ne harhat sitten taas tulee. Nyt en mieti niitä. Nautin elämästä.
Yleensä harhat tulee kun olen väsynyt ja masentunut. Käytiin eilen poikaystävän kanssa tokmannilla. Ostin lisää maskeja. Poikaystävä osti myös. Mustan värisiä 3 kappaletta. Maksoi 9 euroa. Mun pitää pestä ne niin saa ne käyttöön sitten. Pesen ne tänään. Musta on hyvä väri. Paljon parempi kun taas valkoinen. Laitan huomenna taas maskin kun mennään käymään kaupoilla poikaystävän kanssa. Huomenna me haetaan pizzaa ja kebabia. Mä haluan syödä vielä vuoden vikat kebabit.
Sitten juomat pitää hakea. Käyn alkosta ostamassa vähän viiniä ja kaupasta siideriä. Siinä on mun juhlajuomat. Pitää kyllä sitten valvoa siihen asti kun vuosi vaihtuu. Me ei ammuta raketteja. Mä katson sitten ikkunasta kun muut ampuvat. Kävin eilen lenkillä illalla. Oli kiva ilma.
Pieni pakkanen ja lunta. Piristi paljon mieltä kun kävi kävelemässä.
Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Otan sen kohta.
Käyn apteekissa tänään tai huomenna. En ole vielä päättänyt.
Pitää hakea sitä leponexia. Niin on sitten sitä lääkettä taas.
Masennuslääkettä mulla on vaikka kuinka paljon.
Se ei ihan heti lopu. Pitää ensi viikolla käydä sitten hakemassa lisää karpalokapseleita. Rahaa tulee taas ensi viikolla niin pystyy ostamaan ne. Mä syön niitä joka päivä. Ei ole ollut tulehduksia kun olen noita syönyt. Eikä ne karpalokapselit ole kamalan kalliita.
Hyvin pystyy aina ostamaan ne. Mutta. Nyt alkaa siivoilu.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle kun siivoan.
Kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.