IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää uutta vuotta! :)Torstai 31.12.2020 07:29

Vuoden viimeinen päivä. Huomenna alkaa uusi vuosi. Pakko sanoa että tämä ei ole ollut helppo vuosi. Johtuen siitä kun korona tuli. Olihan siinä paljon kaikkea muutakin. Kuten elää tämän sairauden kanssa. Oli harhoja vähän väliä, ahdisti, masensi..mutta niistä aina sitten vaan jotenkin selvisi. On myös ollut paljon hyviä ihania hetkiä. Kavereiden kanssa. Sekä poikaystävän kanssa. Aijon seuraavan vuoden elää ihan täysiä ja nauttia elämästä. Uskon että ensi vuonna on paljon enemmän hyviä asioita kun taas tänä vuonna. Toivon myös että ensi vuosi menee hyvin. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen menossa muutamaksi päiväksi poikaystävän luokse. Pääsemme viettämään uutta vuotta. Ihanaa viettää sitä rakkaan kanssa. Haetaan tämän vuoden vikat pizzat ja kebabit. Ostan paljon juotavaa mitä juon sitten illalla. Viiniä ja siideriä. Pakko valvoa tänään myöhään koska on uusi vuosi.
Laitan mekon päälle. Pakko näyttää tänään nätiltä. Laitan yhdet mun korvikset mitkä löysin mun yhdestä laatikosta. Ne on semmoiset isot.
En ole kauheasti käyttänyt niitä niin ajattelin ne laittaa.
Käydään kaupoilla hakemassa viikonlopuksi ruokaa. Alkosta käyn hakemassa sen viinipullon. En ole vielä päättänyt otanko omenaviiniä, vai päärynäviiniä? Jompi kumpi. Jee. Salkkarit alkaa taas ensi viikolla.
Se jäi aika jännään kohtaan. Nyt on sitten taas illemalla katsottavaa.
Salkkarit on vaan niin paras sarja. Mä ja paras kaveri fanitetaan sitä.
En ole vielä pakannut. Alan kohta pakkailemaan ja pitää vielä siivota ennen lähtöä. Onneksi mä heräsin ajoissa niin kerkiää siivota.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Mun pitää pestä myös pyykit. Hyvin kerkiää. Vien ne kohta pyykkituvalle.
Niin saa ne äkkiä pois alta. Mutta. Nautin tästä vuoden vikasta päivästä. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.