IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paino on tippunut pari kiloa.Keskiviikko 06.01.2021 08:03

Olen huomenna menossa etsimään sitä talvitakkia. Äidin kanssa. Äiti lähtee makutuomariksi. Uskon että me löydetään se. Toivottavasti se takki mikä löydetään on sitten alennuksessa. Saisi halvalla sen takin. Mutta sen näkee sitten huomenna. Tämä aamu tuntui taas siltä että ei olisi jaksanut nousta ylös. Mutta mä pääsin ja aamukahvit on keitetty.
Nyt olen ihan hereillä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista onneksi.
Uskon että tämä päivä menee mukavasti. Aamulenkille olen taas menossa. Niin kuin joka aamu. Siitä on nyt tullut mulle tapa. Mikä on vaan hyvä. Siinä saa samalla hyvää liikuntaa. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Mä lenkkeilen joka päivä. Kerran tai pari kertaa päivän aikana. Eilen illalla olin taas lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Ihanaa kun on lunta maassa. On paljon enemmän valoa. Menen tänään sinne apteekkiin. Käyn samalla kaupassa hakemassa lisää kahvia. Ostan sitä muutaman paketin taas. Ai niin ja hunajaa pitää muistaa ostaa. Laitan sitä aina teen sekaan. Mielummin pistän sitä kun taas sokeria.
Olen laihtunut pari kiloa mikä yllätti. Luulin että joulun aikaan mulle olisi tullut pari kiloa lisää mutta ei! päin vastoin. Uskon että se paino on tippunut sen takia koska olen jättänyt kaiken sokerin pois. Arki päivinä mä en syö tai juo mitään sokeri juttuja. Viikonloppuna sitten kyllä tulee juotua limua ja siideriä. Sekin on vaikuttanut painoon että mä liikun paljon. Eli lenkkeilen. Pääsen varmaan kesään mennessä bikinikuntoon.
Jos tää paino alkaa tästä tippumaan keväällä. Mutta toisaalta mulla on hyvä paino tällä hetkellä. Olen normaalipanoinen.
Mikä on vaan hyvä. Saa nyt nähdä koska pääsee taas salille treenaamaan. innolla odotan sitä. Tänä vuonna sitten jossain vaiheessa. Nyt pitää vaan lenkkeillä. Tuo kuntosali mikä on ihan tuossa vieressä niin se on suljettu. Mä treenaan aina siellä.
Kätevää kun se on kävelymatkan päässä. Ei ole kaukana.
Ajattelin tänään siivota. Niin huomenna ei sitten tarvitse. Pyykkiä pesen varmaan huomenna. Saa ne hoidettua sitten.
Sitten on kiva kun kämppä on taas siisti. Huomenna tulee taas rahaa. Pääsee maksamaan laskuja. Katson mitä saan siitä sitten säästöön. Päätin nyt että ostan vaan sen takin huomenna, niin sitten en taas shoppaile vähään aikaan. Alkaa säästäminen.
Ai niin ja ostan ne talvikengät tokmannilta. Sitten alkaa säästäminen.
Ostan siis sen takin ja kengät. Sitten kun kesä alkaa lähestyä, niin sitten taas shoppailen kesävaatteita. Mekkoja ja toppeja.
Säästän nyt rahaa tämän kevään. Pystyn siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.