IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaverin kanssa illalla lenkille.Maanantai 15.02.2021 06:48

Uusi viikko taas alkaa. Pakko sanoa että nopeasti meni taas viikonloppu. Toivon että tästä tulee hyvä viikko. Luulen että tuskin masentaa tai ahdistaa tällä viikolla. Menee vaan hetki ja päivä kerrallaan. Niin kyllä se siitä. Pitää kohta jakaa viikonlääkkeet dosettiin.
Kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä niin ei tarvitse ihan heti hakea.
Alan kohta suunnitella mitä ruokaa teen tällä viikolla. Kauppaan olen menossa tänään. Heti kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan suunnitella ruokia. Sekä tehdä kauppalappu mitä tarvitsee.
Heräsin taas kuudelta tänään. Olen aamuvirkku. Herään aina arki päivisin kuudelta. Tykkään näistä aamuista sen takia koska kun heräät niin sulla ei ole mihinkään kiire. Voit rauhassa keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Niillä mun aamu lähtee aina hyvin käyntiin.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen aamulenkille ja sitten vielä kaverin kanssa illalla lenkille. Mä ja kaveri mennään aina maanantaisin yhdessä lenkille. Siitä on tullut meille tapa. Jutellaan niitä näitä kun lenkkeillään.
Tulee varmasti mukava lenkki. Pitää tänään taas katsoa eilinen voice of finland jakso. Salkkarit tulee taas. Saa nähdä mitä siinä tänään tapahtuu. Odotan jo innolla salkkareita. Kunnon draamaa.
Olen menossa varmaan taas tänä viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut ikävä. Ollaan soiteltu toisilemme viikon aikana. Onneksi voi soitella. Mä en varmaan aijo juoda tänä viikonloppuna. Ajattelin nyt taas pitää taukoa juomisesta mikä vaan tekee ihan hyvää. Mua ei edes huvita juoda. Mutta voi sekin olla että mieli muuttuu viikon aikana. Katsotaan. En nyt aijo miettiä sitä asiaa.
Keskityn nyt tähän päivään ja hetkeen.
Koitan taas liikkua paljon tällä viikolla. Aina kun tulee hyvä hetki.
Niin lähden lenkille. Lievittää hyvin ahdistusta.
Sekä masennusta. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä mun elämää. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Ai niin pyykkiä pitää pestä tänään koska on pyykkipäivä. Alan heti pesemään aamulenkin jälkeen.
Saa nekin hoidettua pois alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.