IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen päivä tuntui aika rankalta mutta mä selvisin. Mua vaan ahdisti koko päivän. Jouduin illalla ottamaan sen rauhoittavan että saisin nukuttua. Onneksi mä otin se niin sain nukuttua yöllä. Nyt mulla on paljon parempi olo ja fiilis. Uskon että tästä tulee taas paljon parempi päivä. Välillä noita olotiloja tulee mutta niistä sitten aina selviää. Ahdistus kuuluu mun elämään ja se tulee aina välillä. Hyväksyn sen.
Se kuuluu tähän mun sairauteen. Viikonloppu suunnitelmat muuttuivat.
Poikaystävä tulee käymään mun luona viikonloppuna. Pitkästä aikaan.
Suunniteltiin että käydään subwayssa ja ostetaan jotain leffamässyä ja katsellaan leffoja netflixistä. Sinne oli tullut pari hyvää leffaa mitkä me sitten katsotaan. Tulee kiva lauantai päivä. Odotan innolla sitä päivää.
Pitäisi jaksaa taas siivota ja pestä pyykkiä. Teen taas silleen että siivoan osan jo tänään niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Mulla on hyvin aikaa siivoilla tänään. Laitan taas jotain hyvää musiikkia taustalle soimaan ja siivoan. Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin sinne ajoissa. Nyt ei taas kuukauteen tarvitse mennä. Saa nyt taas haettua leponex lääkettä. Ei tarvitse ihan heti hakea koska mulla on vielä leponexia. Aijon taas mennä illalla lenkille.
Tulee hyvää liikuntaa taas tälle päivälle. Kuntosalille ei vieläkään pääse.
No onneksi voi lenkkeillä niin on jotain liikuntaa. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Mä voisin vaan kävellä ihan koko ajan. Pakko sanoa että kunto on vaan noussut kun on kävellyt.
Sekä paino on myös tippunut. Mikä on aika kiva. Kannattaa vaan lenkkeillä. Mutta innolla odotan sitä että pääsee taas salille.
Sitten on varmasti paljon innostusta kun sinne pääsee.
Ollaan kaverin kanssa menty yhdessä sinne.
Kivempi olla siellä kaverin kanssa kun taas yksin. Joudun viikonloppuna katsomaan yksin tuon putouksen koska kaveri lähtee reissuun viikonlopuksi. Tulee varmasti taas hyvä putous jakso niin voi vaan sitten nauraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.