IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai. Viikonloppu taas lähestyy. Nopeasti nää viikot vaan menee.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä paitsi että pitää siivota. Olen saanut osan jo siivottua. Tänään pitää vaan imuroida, mopata ja siivota vessa. Sekä pestä pyykit. Eilenä alkoi temptation island suomi. Katson sen eilisen jakson tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Katson sen tuolta ruudusta. Tänään tulee toinen jakso. Mä haluan kovasti nähdä millaisia pariskuntia sinne menee. Sekä nähdä kun siinä taas tapahtuu ja on paljon draamaa. Paras kaverikin seuraa sitä. Voimme aina puhua temppareista että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Se on yksi mun lempi ohjelmista. Olen nähnyt melkein kaikki kaudet mutta ekoja kausia en ole nähnyt. Joo en aijo jatkaa home and away sarjan katsomista. Ei se ollutkaan niin hyvä kun luulin. Kerkesin katsoa sitä 6 jaksoa ja totesin että joo ei. Se sarja vaan jotenkin tuntui tylsältä. Odotin että se olisi ollut hyvä. No onneksi salkkarit sarja on paljon parempi. Siinä kyllä tapahtuu vaikka mitä. Sekä on paljon mielenkiintoisempi. Aijon viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista. Mulla on vielä monta kautta sitä ohjelmaa. Ei katsominen heti lopu kesken. Ajattelin pitää katsomismaratoonin. Eli katsoa monta jaksoa putkeen. Mulla on viikonloppuna aikaa hyvin katsoa sitä koska en ole menossa mihinkään.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Sekä ajattelin varmaan käydä lidlissä.
Aika rento päivä tänään. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.
Olo on ollut nyt aika hyvä. Ei ole ahdistanut enää. Mikä on hyvä juttu. Olen taas oma itseni. Nyt en ole syönyt rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä. Pärjää taas hyvin ilman niitä. Uskon etten joudu taas syömään niitä vähään aikaan. Sekä se on vaan hyvä että niitä on. Se lääke onneksi rauhoittaa heti kun sen ottaa.
Voin sanoa että se on aika vahva lääke vaikka se on vaan 5mg.
Se alkaa vaikuttamaan heti alle viidessä minuutissa.
Sekä sen vaikutus kestää useamman tunnin. Syön myös rauhoittavia silloin jos en saa vaikka unta. Se lääke auttaa myös siihen.
Niin saa nukuttua. Myös onneksi nuo iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin saa niilläkin sitten nukuttua yön hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.