IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selviytyjät suomi alkaa kohta. :)Perjantai 19.02.2021 07:24

Viikonloppu taas alkaa. Nopeasti tää viikko on kyllä mennyt. Muutenkin helmikuu on mennyt aika äkkiä. Mutta ihanaa kun kevät alkaa lähestyä ja kesä. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Olo on hyvä tällä hetkellä.
Nukuin hyvin viime yönä. Tänään mä taas heräsin kuuden jälkeen ja aamukahvit on taas juotu. Olen tämän päivän itseni kanssa. En näe kavereita tänään. Huomenna sitten poikaystävä tulee käymään. Vietetään kiva lauantai päivä. Kävin eilenä lidlissä. Ostin vähän limua viikonlopuksi. Löysin ruutusta taas katsottavaa. Aloin katsomaan Geordie shorea. Se on samanlainen kuin se jersey shore. Sitä on tullut 21 kautta. Olen ekalla kaudella siinä. Ei ainakaan katsominen lopu ihan heti kesken. On taas jotain katsottavaa millä saa ajan hyvin kulumaan.
En ole vieläkään kerennyt katsoa temppareita. Tänään mä koitan saada ne katsottua. Molemmat jaksot mitkä ovat tulleet. Katsoin eilenä uuden poliisit jakson. Se on hyvä ohjelma. Olen melkein kaikki sen kaudet katsonut. Yhdessä vaiheessa me katsottiin sitä parhaan kaverin kanssa.
Odotan että alkaa se selviytyjät suomi. Pakko katsoa koska siellä on bb:stä se Kristian. Joka voitti big brotherin. On sitten taas lisää katsottavaa. Saa sitten nähdä kuka voittaa sen selviytyjät.
Tottakai mä toivon että Kristian voittaa. Sekä mä myös toivon että se ei ihan heti tipu sieltä. Tänään aijon taas tottakai lenkkeillä. Menen aamulenkille ellei ole kamalan kylmä. Sekä vielä illalla lenkille. Olin eilenä illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Noin 12 astetta pakkasta.
Ei tuntunut kamalan kylmältä. Saa nyt nähdä tuleeko vielä kovat pakkaset. Se voi olla mahdollista. Mä vaan toivon että pikkuhiljaa ilmat alkaa lämmetä ja että aurinko tulee esiin.
Sekä että ei tarvitse enää pitää toppahousuja. Aijon ehkä mennä viikonloppuna käymään tokmannilla. Aijon vähän katsella uusia kynsilakkoja. Nyt kun se mun lempi kynsilakkamerkki oli tullut myyntiin. Vaikea vaan päättää mitä kynsilakka värejä haluaa ostaa.
Koska kaikki ovat kivan värisiä. Jos siellä on pinkinvärinen kynsilakka niin ostan heti sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.