IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai. Viikonloppu taas lähestyy. Nopeasti nää viikot vaan menee.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä paitsi että pitää siivota. Olen saanut osan jo siivottua. Tänään pitää vaan imuroida, mopata ja siivota vessa. Sekä pestä pyykit. Eilenä alkoi temptation island suomi. Katson sen eilisen jakson tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Katson sen tuolta ruudusta. Tänään tulee toinen jakso. Mä haluan kovasti nähdä millaisia pariskuntia sinne menee. Sekä nähdä kun siinä taas tapahtuu ja on paljon draamaa. Paras kaverikin seuraa sitä. Voimme aina puhua temppareista että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Se on yksi mun lempi ohjelmista. Olen nähnyt melkein kaikki kaudet mutta ekoja kausia en ole nähnyt. Joo en aijo jatkaa home and away sarjan katsomista. Ei se ollutkaan niin hyvä kun luulin. Kerkesin katsoa sitä 6 jaksoa ja totesin että joo ei. Se sarja vaan jotenkin tuntui tylsältä. Odotin että se olisi ollut hyvä. No onneksi salkkarit sarja on paljon parempi. Siinä kyllä tapahtuu vaikka mitä. Sekä on paljon mielenkiintoisempi. Aijon viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista. Mulla on vielä monta kautta sitä ohjelmaa. Ei katsominen heti lopu kesken. Ajattelin pitää katsomismaratoonin. Eli katsoa monta jaksoa putkeen. Mulla on viikonloppuna aikaa hyvin katsoa sitä koska en ole menossa mihinkään.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Sekä ajattelin varmaan käydä lidlissä.
Aika rento päivä tänään. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.
Olo on ollut nyt aika hyvä. Ei ole ahdistanut enää. Mikä on hyvä juttu. Olen taas oma itseni. Nyt en ole syönyt rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä. Pärjää taas hyvin ilman niitä. Uskon etten joudu taas syömään niitä vähään aikaan. Sekä se on vaan hyvä että niitä on. Se lääke onneksi rauhoittaa heti kun sen ottaa.
Voin sanoa että se on aika vahva lääke vaikka se on vaan 5mg.
Se alkaa vaikuttamaan heti alle viidessä minuutissa.
Sekä sen vaikutus kestää useamman tunnin. Syön myös rauhoittavia silloin jos en saa vaikka unta. Se lääke auttaa myös siihen.
Niin saa nukuttua. Myös onneksi nuo iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin saa niilläkin sitten nukuttua yön hyvin.
Eilinen päivä tuntui aika rankalta mutta mä selvisin. Mua vaan ahdisti koko päivän. Jouduin illalla ottamaan sen rauhoittavan että saisin nukuttua. Onneksi mä otin se niin sain nukuttua yöllä. Nyt mulla on paljon parempi olo ja fiilis. Uskon että tästä tulee taas paljon parempi päivä. Välillä noita olotiloja tulee mutta niistä sitten aina selviää. Ahdistus kuuluu mun elämään ja se tulee aina välillä. Hyväksyn sen.
Se kuuluu tähän mun sairauteen. Viikonloppu suunnitelmat muuttuivat.
Poikaystävä tulee käymään mun luona viikonloppuna. Pitkästä aikaan.
Suunniteltiin että käydään subwayssa ja ostetaan jotain leffamässyä ja katsellaan leffoja netflixistä. Sinne oli tullut pari hyvää leffaa mitkä me sitten katsotaan. Tulee kiva lauantai päivä. Odotan innolla sitä päivää.
Pitäisi jaksaa taas siivota ja pestä pyykkiä. Teen taas silleen että siivoan osan jo tänään niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Mulla on hyvin aikaa siivoilla tänään. Laitan taas jotain hyvää musiikkia taustalle soimaan ja siivoan. Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin sinne ajoissa. Nyt ei taas kuukauteen tarvitse mennä. Saa nyt taas haettua leponex lääkettä. Ei tarvitse ihan heti hakea koska mulla on vielä leponexia. Aijon taas mennä illalla lenkille.
Tulee hyvää liikuntaa taas tälle päivälle. Kuntosalille ei vieläkään pääse.
No onneksi voi lenkkeillä niin on jotain liikuntaa. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Mä voisin vaan kävellä ihan koko ajan. Pakko sanoa että kunto on vaan noussut kun on kävellyt.
Sekä paino on myös tippunut. Mikä on aika kiva. Kannattaa vaan lenkkeillä. Mutta innolla odotan sitä että pääsee taas salille.
Sitten on varmasti paljon innostusta kun sinne pääsee.
Ollaan kaverin kanssa menty yhdessä sinne.
Kivempi olla siellä kaverin kanssa kun taas yksin. Joudun viikonloppuna katsomaan yksin tuon putouksen koska kaveri lähtee reissuun viikonlopuksi. Tulee varmasti taas hyvä putous jakso niin voi vaan sitten nauraa.

Teen tänään jauhelihakeiton. :)Tiistai 16.02.2021 07:10

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa nousta ylös. Mutta nyt olen taas ihan hereillä. Kiitos jälleen aamukahvin. Tänään on ohjelmassa ruoan laittoa, pitää mennä verikokeisiin, sekä lenkki. Niin ja näen kaveria vielä tuossa illalla. Eli ihan mukava päivä tänään tulossa. On jonkin verran ohjelmaa. Ei tule tylsää. Olo on ollut pikkasen väsynyt mutta kyllä se siitä. Ehkä tänään olen paljon pirteämpi mitä eilen. Sekä uskon että tämä päivä on parempi kun taas eilinen. Tosiaan verikokeisiin pitää taas mennä. Joudun kerran kuussa käymään leponex lääkkeen takia. Sitten sitä lääkettä taas saa kun on käynyt verikokeissa. Ne on todella tarkkoja siitä. Jos ei ole käynyt verikokeissa niin sitä lääkettä ei sitten saa. Mulla menee leponexia iltaisin 200mg. Mikä on sopiva annos mulle.
Illalla se lääke rauhoittaa ja saa nukuttua yöllä. Se on samalla vähän semmoinen unilääke. Mikä on vaan hyvä niin saa sitten hyvin nukuttua.
Sekä hyvä on myös se että se rauhoittaa. Vähän samalla tavalla kun rauhoittava pilleri. Mä syön tosiaan leponexia, masennuslääkettä ja medipam rauhoittavaa. Ne on mun lääkkeet elämässä. Pakko sanoa että on hyvä lääkitys päällä. Lääkkeistä on mulle iso apu koska niiden avulla pystyn elämään tätä mun elämää ja nuo lääkkeet auttavat tuohon mun skitsofrenia sairauteen. Sekä masennukseen.
Mutta nyt on taas hyvä kausi. Ettei ole ollut onneksi harhoja. Mutta ne kyllä sitten iskee jossain vaiheessa. Ne iskevät heti silloin jos olen todella ahdistunut tai väsynyt. Eilenä mä tein ruoaksi mifujauhiskastiketta. Sen kanssa pastaa. Laitoin loput siitä ruoasta pakkaseen. Tänään teen jauhelihakeiton. Siinä on mun ruoka tälle päivälle. Mä koitan aina kerran viikossa tehdä jonkun keiton.
Tykkään keitoista. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää.
Siinä ei mene kauaa. Hyvin kerkiän syödä ennen verikokeita.
Jaksaa sitten kävellä sinne terveyskeskuskeen.
Siinä tulee samalla hyvä lenkki. Hyötyliikuntaa. Nyt alan taas kuunnella jotain musiikkia. Siitä on tullut mulle tapa että kuuntelen joka aamu jotain musiikkia. Päivä lähtee silläkin hyvin käyntiin.

Kaverin kanssa illalla lenkille.Maanantai 15.02.2021 06:48

Uusi viikko taas alkaa. Pakko sanoa että nopeasti meni taas viikonloppu. Toivon että tästä tulee hyvä viikko. Luulen että tuskin masentaa tai ahdistaa tällä viikolla. Menee vaan hetki ja päivä kerrallaan. Niin kyllä se siitä. Pitää kohta jakaa viikonlääkkeet dosettiin.
Kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä niin ei tarvitse ihan heti hakea.
Alan kohta suunnitella mitä ruokaa teen tällä viikolla. Kauppaan olen menossa tänään. Heti kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan suunnitella ruokia. Sekä tehdä kauppalappu mitä tarvitsee.
Heräsin taas kuudelta tänään. Olen aamuvirkku. Herään aina arki päivisin kuudelta. Tykkään näistä aamuista sen takia koska kun heräät niin sulla ei ole mihinkään kiire. Voit rauhassa keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Niillä mun aamu lähtee aina hyvin käyntiin.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen aamulenkille ja sitten vielä kaverin kanssa illalla lenkille. Mä ja kaveri mennään aina maanantaisin yhdessä lenkille. Siitä on tullut meille tapa. Jutellaan niitä näitä kun lenkkeillään.
Tulee varmasti mukava lenkki. Pitää tänään taas katsoa eilinen voice of finland jakso. Salkkarit tulee taas. Saa nähdä mitä siinä tänään tapahtuu. Odotan jo innolla salkkareita. Kunnon draamaa.
Olen menossa varmaan taas tänä viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut ikävä. Ollaan soiteltu toisilemme viikon aikana. Onneksi voi soitella. Mä en varmaan aijo juoda tänä viikonloppuna. Ajattelin nyt taas pitää taukoa juomisesta mikä vaan tekee ihan hyvää. Mua ei edes huvita juoda. Mutta voi sekin olla että mieli muuttuu viikon aikana. Katsotaan. En nyt aijo miettiä sitä asiaa.
Keskityn nyt tähän päivään ja hetkeen.
Koitan taas liikkua paljon tällä viikolla. Aina kun tulee hyvä hetki.
Niin lähden lenkille. Lievittää hyvin ahdistusta.
Sekä masennusta. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä mun elämää. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Ai niin pyykkiä pitää pestä tänään koska on pyykkipäivä. Alan heti pesemään aamulenkin jälkeen.
Saa nekin hoidettua pois alta.

Lempi kynsilakkamerkki tullut tokmannille.Sunnuntai 14.02.2021 07:16

Huomenna alkaa uusi viikko. Viikonloppu on mennyt taas nopeasti.
Jaksoin herätä taas tuossa hetki sitten. Aamukahvit on juotu taas.
Olen nyt viikonloppuna katsonut jersey shore sarjaa. Tänään taas jatkuu sen katsominen. Mulla ei ole mihinkään tänään kiire. Aika rento päivä. Nukuin eilenä päikkärit. Oli mukavaa nukkua. Nukuin parisen tuntia. Kävin siellä tokmannilla. Sinne oli tullut uusia david urheiluvaatteita. Ai että mä olisin halunnut ostaa mutta en ostanut.
Katsoo jos sitten kesällä ostaa niitä. Ostin kaverille suklaata. Annan sen tänään sille. Sitten jossain vaiheessa. Kun tulee hyvä hetki.
Nyt ei tarvitse hakea lääkkeitä. Kaikkia on taas. On leponexit ja masennuslääkkeet. Verikokeet ovat sitten ylihuomenna. Päivällä on aika. Tänään on taas aamulenkit ja iltapäivällä myös lenkille. Aijon tänään liikkua paljon mikä vaan tekee hyvää. tokmannille oli tullut myyntiin wild mild merkkistä kynsilakkaa. Se on mun lempi kynsilakkamerkki. Maksoi alle 4 euroa kappale. Pakko ostaa niitä sitten jossain vaiheessa. Oli paljon kivoja eri värejä. Se on hyvä kynsilakka koska se kestää kynsissä. Koitan taas tänään katsoa tuon voice of finland jakson mikä tuli viime perjantaina. On taas aikaa tänään katsoa se.
Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea jännää siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Aijon jossain kohtaa taas katsoa sitä Home and away sarjaa. Maskit pitää tänään keittää kattilassa niin saa ne käyttöön. Mulla on valkoisia kangasmaskeja ja mustia.
Tykkään enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Pitää sitten ostaa niitä lisää jossain vaiheessa taas niin sitten niitä on.
Mä käytän aina maskia kun menen kaupoille tai apteekkiin.
Nyt siihen maskiin on tottunut kun sen laittaa kasvoille.
Alkuun se tuntui vähän oudolta. Huomenna olen menossa taas kauppaan. En ole vielä suunnitellut että mitä mä syön. No tänään on hyvin aikaa suunnitella. Saa kauppalapun tehtyä.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Huomenna sitten taas jaan viikonlääkkeet dosettiin.

Kaverin kanssa katsomme putousta. :)Lauantai 13.02.2021 07:26

Perjantai päivä meni mukavasti. Leivoin pullaa, nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja oli kaverin luona kylässä. Tänään on taas rento meininki. Aamulenkki on taas tänään ja mun pitää käydä siellä tokmannilla. Käyn ostamassa ystävänpäivälahjoja. Eli paljon suklaata. Ostan myös limua.
Olo on ollut edelleen hyvä. Heräsin taas puoli seitsemän tänä aamuna.
Kahvit on juotu taas. Nyt on osa laskuista maksettu. Mulle tulee vielä pari laskua tässä kuussa ja loppukuusta taas rahaa niin saa nekin maksettua. Laskut mä maksan aina. Se on vaan hyvä asia. Ettei ne jää.
Rahaa tulee mulle sopiva määrä joka kuukausi kelalta. Pärjää hyvin.
Sitten mulla on vielä säästöjä siihen päälle. Eli rahaa on. Raha asiat ovat kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata. Nyt on hyvä että olen oppinut säästämään. Mistä tulee hyvä mieli. Saan vielä ennen kesää säästettyä ainakin 150 euroa. Siirrän ne rahat säästötilille.
Pitää nyt katsoa koska mä ostan sen uuden puhelimen. Sillä ei ole onneksi kiire. Mutta jossan vaiheessa. Käydään se ostamassa poikaystävän kanssa. Viimestään kesällä mä hankin sen. Mä katson jos saisi 200 eurolla uuden puhelimen. Eiköhän sillä rahalla saa ihan hyvän.
Desuconia ei järjestetä sibeliustalolla tänä kesänä. Ei tullut yllätyksenä.
Tämän koronan takia. No ehkä ensi vuonna sitten taas. Heti kun on taas desucon niin mä ja kaveri varataan liput ja mennään sinne.
Nyt saa tänä vuonna sitten säästettyä rahaa seuraavan desuconiin joka on ehkä sitten ensi vuonna. Toivotaan. En ole pitkään aikaan katsonut animea. Voisi alkaa taas katsomaan. Tuolla netflixissä on muutama anime mikä kiinnostaa. Katson sitten sieltä.
Tänään tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Saadaan kunnon naurut. Saa nähdä kuka hahmo tippuu seuraavaksi.
Mun lempi hahmo on se pönttö. Toivon että se on vielä pitkään putouksessa. Saa nähdä tuleeko sitten taas uusia kausia putouksesta. Mä toivon kovasti että putous jatkuu.
Olen katsonut kaikki kaudet. Mä olen putous fani.
Sekä mun kaveri on putous fani. Puhutaan aina putouksesta.
Joka päivä kun näemme. Tänään on tulossa kiva ilta.

Etsin uusia ruokaohjeita.Perjantai 12.02.2021 07:12

Viikonloppu alkaa taas. Nopeasti ja hyvin on mennyt tämä viikko. Nyt on ollut todella hyvä olo. Olen nauttinut siitä. Pystyy hyvin taas elämään tämän sairauden kanssa. Viikonloppuna mä aijon vaan levätä ja olla.
Sekä viettää aikaa yhden mun kaverin kanssa. Aijon viikonloppuna katsella sarjoja ja ohjelmia, käydä lenkillä, nukkua päikkäreitä...
kaikkea rentoa tekemistä. Mun pitää tänään tai huomenna käydä tokmannilla ostamassa ystävänpäivälahjoja. Eli ostan suklaata.
Sitten sen kanssa joku hieno ystävänpäiväkortti. Ajattelin mun kaverille ostaa pätkisuklaalevyn. Se on sen lempi suklaata. Sitten poikaystävälle minttusuklaata. Se on taas poikaystävän lempi suklaa.
Huomenna tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Menen kaverin luokse katsomaan. Siinä sitten menee kivasti lauantai ilta.
Vietetään samalla ystävänpäivää. Mä menin jo eilenä nukkumaan jo vähän ennen kahdeksaa. Heräsin tänään puoli seitsemän. Hyvin nukutti viime yönä. Nyt kun mulla ei ole mitään ihmeellistä tänä aamuna niin olen menossa aamulenkille. Kävin eilen illalla lenkillä. Se on vaan hyvä että liikkuu koska mulle se tekee vaan todella hyvää. Mulla se lievittää masennusta ja ahdistusta. Eli mielummin menen lenkille kun otan rauhoittavan lääkkeen. Mä en enää muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia? On siitä useampi viikko. Mutta hyvin olen taas pärjännyt ilman niitä. Sekä onneksi mä syön niitä todella harvoin. Aijon viikonloppuna etsiä netistä uusia ruokaohjeita. Jotain uutta haluaisin kokeilla ensi viikolla.
Uusia ruokia. Teen ainakin ensi viikolla jonkun uuniruoan. Niin siitä saa sitten pakkaseen ruokaa. Uusi keitto olisi aika hyvä.
Pitää nyt vaan alkaa katselemaan ja suunnitelemaan. Käyn sitten alku viikosta kaupassa. Niin saa ainekset ostettua.
Onneksi kahvi taas herätti mut tänä aamuna. Nyt olen ihan hereillä.
Ei ole mihinkään kiire. Nautin siitä kun vaan voi olla.
Alan kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä tiskaan.
Ai niin tänään tulee taas voice of finland. Katson sen jakson sitten ruudusta. Salkkarit pitää katsoa tänään. Siinäkin on taas paljon draamaa. Eli hyvää viihdettä. Salkkarit on vaan paras sarja.
Olen salkkarit fani.

Kevät lähestyy. :)Torstai 11.02.2021 06:40

Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Mutta hyvin on viikko sujunut. Ei ole ollut onneksi huonoa oloa. Aika hyvä fiilis on ollut nyt päällä. Mikä on vaan hyvä. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas kahvia muutama paketti. Ei ihan heti pääse loppumaan. Sitten mä ostin jäätelöä ja sipsiä. Viikonloppu herkut. Kävin apteekista hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt niitä lääkkeitä on kolmeksi kuukaudeksi. Ensi viikolla mulla on taas verikokeet tiistaina. Pakko mennä. Että saa sitten taas haettua leponexia. Mä en jaksanut eilenä siivota. Ei se mitään mä alan kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin.
Lakanat pitää pestä. Sekä laittaa puhtaat lakanat taas sänkyyn.
Onneksi mulla on tänä aamuna aikaa pestä kaikki pyykit.
Nyt on tosi kiva kun ulkona alkaa olla jo pikkuhiljaa enemmän valoa. Kevät lähestyy ja kesä. Nopeasti tää aika vaan menee. Kesä tulee taas äkkiä. Aijon viettää sitten kesällä paljon aikaa kavereiden kanssa.
Tehdään kaikkea kivaa kesällä. Olisi kiva lähteä johonkin reissuun.
Katsotaan. Mitä kesällä tapahtuu. Se on vaan harmi että salkkarit jää sitten tauolle kesällä. Mutta onneksi vielä salkkarit tulee. Siinä on taas tapahtunut vaikka mitä. Pakko katsoa. Eilinen jakso jäi aika hauskaan kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Olen nyt katsonut 5 jaksoa sitä "Home and away" sarjaa. Pakko sanoa että olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Katsominen ehkä jatkuu taas tänään. Tai sitten viimeistään viikonloppuna. Olen myös katsonut voice of finlandia.
Mulla on yksi jakso katsomatta. Ajattelin sen katsoa tänään.
Hyviä biisejä ne laulaa siinä. Sekä on hyviä laulajia.
Odotan että alkaa uusi kausi temppareita ja suomi selviytyjät.
Sitten on keväällä taas lisää katsottavaa. Niin ja alan katsomaan sitä Talent suomea. Viikonloppuna katsotaan kaverin kanssa putousta.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Saa nähdä kuka hahmoista tippuu seuraavaksi.
Tänään aijon lenkkellä. Menen illalla taas lenkille. Nyt aamulla en mene koska mä siivoan. Illalla on sitten aikaa lenkkeillä.
Saa taas liikuntaa tälle päivälle.

"Home and away" sarja on aika hyvä.Keskiviikko 10.02.2021 06:44

Se hammaslääkäri aika oli suuhygienistille. Mulla on sitten hampaiden tarkistus aika kesällä vasta. Ei onneksi ihan heti. Saa nyt nähdä millainen lasku mulle tulee nyt perässä. No onneksi mulla on kuitenkin rahaa maksaa se sitten. Noita hammaslääkärilaskuja tulee aina välillä. Onneksi ei sentään joka kuukausi. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Mua ei yhtään onneksi ahdista tai masenna. Tää viikko on sujunut tosi hyvin.
Nautin taas tästä hyvästä olosta. Eikä ole nyt joutunut syömään yhtään rauhoittavia. Tänään mä teen ruoaksi lohikeittoa. Siinä on mun tämän päivän ruoka. Aika helppo ruoka. Kaikki vaan kattilaan ja keittää.
Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Teen sitä aina välillä.
Ajattelin jo tänään siivoilla niin huomenna ei sitten ole kauheasti siivottavaa. Mulla ei ole mikään kiire tänään. Aika rento päivä.
Olen nyt katsonut muutaman jakson tuota home and away sarjaa. Pakko sanoa että ihan hyvä sarja! Ajattelin varmaan jatkaa tänään sen katsomista. Kiva kun on löytänyt taas jotain uutta katsottavaa.
Olen myös katsonut tuota jersey shore ohjelmaa. Olen jäänyt siihen iahn koukkuun. Vielä on monta kautta katsomatta. Aijon pitää jossain vaiheessa siitä katsomismaratoonin. Viikonloppuna voisi oikeastaan vaan katsoa sitä. Mulla on vaan aikaa. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu. Siitä tulikin mieleen että kun menen kauppaan seuraavan kerran niin pitää ostaa kahvia lisää muutama paketti. Sitten on kahvia taas. Tottakai tänään taas aamulenkille. Niin kuin joka aamu. Syön vähän puuroa aamupalaksi niin jaksaa lähteä lenkille. Sitten lenkin jälkeen alan tekemään sitä keittoa. Pitää alkaa kohta tiskaamaan. laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle kun tiskaan. Kuuntelen aina hyvää musiikkia aina aamuisin. Siitä se päivä lähtee myös aika hyvin käyntiin.
Pitää katsoa menenkö jo tänään sinne apteekkiin ja kauppaan.
Jos ei tänään niin sitten huomenna.

Hammaslääkäriin.Tiistai 09.02.2021 06:48

Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Pitää sinne sitten mennä. No ihan hyvä niin näkee missä kunnossa hampaat on. Jos on reikiä niin paikkaa ne sitten. Niinhän se vaan menee. Onneksi mua ei yhtään pelota mennä sinne. Mikä on vaan hyvä niin mä selviän kyllä. Hammaslääkärissä pitää käydä välillä. Onneksi olen tottunut.
Olo on tällä hetkellä ihan ok. Jaksoin äsken nousta ylös sängystä. Onneksi mä olen tottunut näihin aamuihin. Että herää arkisin siinä kuuden aikaan aamulla. Olen aamuvirkku. Aamukahvit join taas äsken.
Sain eilenä maksettua vähän laskuja ja sain siirrettyä säästötilille 50 euroa. Loput laskut tulee myöhemmin ja saan nekin kyllä maksettua. Rahaa tulee taas loppukuusta. Oltiin eilenä kaverin kanssa illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Ei ollut onneksi kamalan kylmä. Saa nyt nähdä kylmeneekö nämä ilmat taas. Onneksi omistan kunnon talvitakin ja toppahousut niin niillä kyllä selviää ulkona. Mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa. Hakemassa ne masennuslääkkeet. Käyn varmaan loppuviikosta hakemassa. On sitten sitäkin lääkettä taas kolmeksi kuukaudeksi. Ei ole ihan heti loppumassa. Tein eilenä ruoaksi chili con carnea. Syön sitä tänään vielä. Helppo ja nopea ruoka. Huomenna teen lohikeittoa. Mä rakastan kaikkea missä on kalaa. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Syön sitä aina kun pystyy. Nyt taas ajattelin tehdä sen.
Viikonloppuna vietän yhden mun kaverin kanssa ystävänpäivää.
Mun pitää tällä viikolla ostaa sille ystävänpäivälahja.
Eli tottakai suklaata. Sen kanssa joku hieno kortti. Mun pitää ostaa myös parhaalle kaverille ja poikaystävälle ystävänpäivälahjat.
Eli ostan suklaata myös niille. Saan ihan varmasti poikaystävältä suklaata. Mä saan sitä siltä aina. Pakko sanoa että mulla on aivan ihanat kaverit. Mä rakastan niitä. Ilman niitä mä en selviäisi.
Mun tuki ja turva. Sekä mä tuen taas niitä. Onneksi mun kaikilla kavereilla menee hyvin tällä hetkellä. Ei tarvitse olla huolissaan niistä. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia.
Hammaslääkäriä odotellen.