IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaverin kanssa katsomme putousta. :)Lauantai 13.02.2021 07:26

Perjantai päivä meni mukavasti. Leivoin pullaa, nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja oli kaverin luona kylässä. Tänään on taas rento meininki. Aamulenkki on taas tänään ja mun pitää käydä siellä tokmannilla. Käyn ostamassa ystävänpäivälahjoja. Eli paljon suklaata. Ostan myös limua.
Olo on ollut edelleen hyvä. Heräsin taas puoli seitsemän tänä aamuna.
Kahvit on juotu taas. Nyt on osa laskuista maksettu. Mulle tulee vielä pari laskua tässä kuussa ja loppukuusta taas rahaa niin saa nekin maksettua. Laskut mä maksan aina. Se on vaan hyvä asia. Ettei ne jää.
Rahaa tulee mulle sopiva määrä joka kuukausi kelalta. Pärjää hyvin.
Sitten mulla on vielä säästöjä siihen päälle. Eli rahaa on. Raha asiat ovat kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata. Nyt on hyvä että olen oppinut säästämään. Mistä tulee hyvä mieli. Saan vielä ennen kesää säästettyä ainakin 150 euroa. Siirrän ne rahat säästötilille.
Pitää nyt katsoa koska mä ostan sen uuden puhelimen. Sillä ei ole onneksi kiire. Mutta jossan vaiheessa. Käydään se ostamassa poikaystävän kanssa. Viimestään kesällä mä hankin sen. Mä katson jos saisi 200 eurolla uuden puhelimen. Eiköhän sillä rahalla saa ihan hyvän.
Desuconia ei järjestetä sibeliustalolla tänä kesänä. Ei tullut yllätyksenä.
Tämän koronan takia. No ehkä ensi vuonna sitten taas. Heti kun on taas desucon niin mä ja kaveri varataan liput ja mennään sinne.
Nyt saa tänä vuonna sitten säästettyä rahaa seuraavan desuconiin joka on ehkä sitten ensi vuonna. Toivotaan. En ole pitkään aikaan katsonut animea. Voisi alkaa taas katsomaan. Tuolla netflixissä on muutama anime mikä kiinnostaa. Katson sitten sieltä.
Tänään tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Saadaan kunnon naurut. Saa nähdä kuka hahmo tippuu seuraavaksi.
Mun lempi hahmo on se pönttö. Toivon että se on vielä pitkään putouksessa. Saa nähdä tuleeko sitten taas uusia kausia putouksesta. Mä toivon kovasti että putous jatkuu.
Olen katsonut kaikki kaudet. Mä olen putous fani.
Sekä mun kaveri on putous fani. Puhutaan aina putouksesta.
Joka päivä kun näemme. Tänään on tulossa kiva ilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.