IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai. Tänään taas siivotaan. Sain eilenä osan siivottua. Niin tälle päivälle ei tule sitten niin kauheasti siivottavaa. Mä heräsin vasta puoli seitsemän. Mutta nyt olen ihan hereillä. Aamukahvi herätti mut.
Olo on edelleen todella hyvä. Viikko on mennyt loistavasti. Ollut hyvä fiilis koko viikon ja mä olen nauttinut siitä. Ei ole yhtään ahdistanut.
Eilinen jauhelihakeitto onnistui. Tuli todella hyvää. Alan taas suunnitelemaan seuraavia ruokia mitä teen sitten taas. Koitan löytää uusia ruokia mitä en ole koskaan tehnyt. Netistä ne löytää sitten.
Haluan kokeilla jotain uutta. Tänään aijon katsoa eilisen tempparit jakson. Sitten kun olen saanut siivottua. Pakko nähdä mitä siinä on taas tapahtunut. Tänään tulee taas uusi jakso. Se menee nyt kyllä jännäksi. Alkaa tapahtua.
Alku oli siinä aika tylsä. Salkkareissa on nyt alkanut tapahtua. Eilinen jakso jäi aika jännään kohtaan. Nyt Jutta on vankina Aaron kanssa.
Haluan kovasti nähdä miten ne sitten selviää. Kuka löytää ne.
Olen taas katsonut jersey shorea. Ihan paras. Vielä on sitä monta kautta niin katsominen ei ihan heti lopu kesken. Varmaan katson sitä taas tänään kun on aikaa. Olin eilenä illalla lenkillä. Aivan mahtava ilma. Aurinko paistoi. Kiva lenkkely sää. Tänään aijon taas ulkoilla.
Kun on hyvin aikaa. Uskon että tästä tulee mukava päivä. On jonkin verran tekemistä. Ei tule tylsää. Ensi viikon maanantaina mulla on verikokeet. Pitää mennä että saa taas leponex lääkettä. Käyn sitten apteekissa ensi viikolla. Hakemassa ne. Kaikkia muita lääkkeitä on.
Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi.
Mutta varmaan sitten vähän ennen kesää haen sitä lisää. Olen tyytyväinen tähän mun lääkityseen. Pystyy jotenkin elää tätä elämää. Kiitos lääkkeiden.
Olen onnellinen ja se on tärkeintä. Sekä että pystyy elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on alkanut helpottaa se.
Välillä on vaikeaa mutta siitä sitten vaan jotenkin selviää.
Jos on paska päivä niin ajattelee että huomenna on parempi päivä.
Näin mä aina ajattelen. Pakko sanoa että se toimii.
Koitan vaan ajatella positiivisesti. Olen aika positiivinen ihminen. Musta kasvoi sellainen. Mikä on vaan hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.