IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli taas hyvä putous jakso.Sunnuntai 14.03.2021 07:12

Sunnuntai. Viikonloppu on mennyt todella hyvin. On ollut rentoa ja mukavaa. Eilinen putous jakso oli taas hauska. Harmi kun se loppuu kohta. Tulee enää yksi jakso. Mutta ihan varmasti tulee sitten uusi kausi jossain vaiheessa. Sitä odotellen innolla. Eilenä tuli selviytyjät. En ole vielä katsonut sitä jaksoa. Katson sen tänään. Kun on hyvin aikaa. Saa nähdä kuka lähti tällä kertaa siinä. Toivon että Niko ja Kristian ovat vielä mukana. Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Katsoin sen viimeisen tempparit jakson. Kyllä siinä taas tapahtui vaikka mitä ja olen varma että seuraavassa jaksossa taas tapahtuu. Peitto näkyi heiluvan kun ne näytti vähän pätkiä seuraavasta jaksosta. Jännäksi menee.
Saa nähdä mitä parisuhteille käy siinä ohjelmassa. Voi mennä huonoon suntaan. Sekä voi olla että joillekkin pareille tulee ero, tai sitten ei.
Sen näkee sitten temppareiden lopussa. Pakko sanoa että tää on aika mielenkiintoinen tempparit kausi. Mielenkiintoisia pariskuntia on siinä.
Huomenna alkaa uusi viikko. Mun pitää mennä verikokeisiin huomenna.
Pakko mennä että saa taas lääkkeitä haettua eli leponexia. Haen sitä lääkettä sitten loppuviikosta. Niin on taas sitä lääkettä. En näe nyt poikaystävää pariin viikkoon koska sillä saattaa olla korona. Ikävä on sitä. Tänään on taas paljon ulkoilua. Eli lenkkeilyä. Eilenä iltapäivällä kävin kävelemässä pitkän lenkin. Tänään teen saman. Tekee vaan hyvää. Lievittää hyvin masennusta ja ahdistusta. Kun lenkkeilee. Suosittelen. Mulla se toimii todella hyvin. Mielummin lenkille kun ottaa rauhoittavan. En ole pitkään aikaan syönyt rauhoittavia mikä on vaan hyvä. Nyt on ollut taas hyvä kausi. Nyt pidän tauon suklaan syömisestä. Sitä tuli nyt syötyä ihan liikaa. Mutta hyvää oli. Nyt taas en herkuttele viikkoon.
Nyt paljon liikuntaa ensi viikolle. Niin paino pysyy hyvänä.
Sekä että kunto vaan nousee. Haluan että mun kroppa on kunnossa.
Niin on sitten hyvä olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.