IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lenkkeily on parasta.Tiistai 16.03.2021 06:56

Nyt on taas käyty verikokeissa niin ei taas tarvitse kuukauteen mennä.
Pakko sanoa että oli ihan paska kävellä tuolla ulkona. Oli niin paljon loskaa ja lätäköitä. Mun kengät kastuivat kun kävelin. Totesin sitten vaan etten mennyt enää illalla lenkille. Odotan jo kovasti että tuo loska alkaa sulaa ja lumi. Kevät ja kesä saisivat tulla kunnolla jo. Olen niin kyllästynyt tähän talveen. Mä kuulin että ilmat alkaa vissiin kunnolla taas lämmetä parin viikon päästä. Ihanaa. Lämpö on tulossa ja aurinko!
Eilinen rantabaari jakso oli hyvä. Pakko taas tänään katsoa seuraava jakso. Hyvä sarja. Mun kaverit katsoo sitä myös ja aina puhutaan siitä mitä siinä tapahtuu. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pyykin pesua ja näen taas mun kaveria. Eli aika rento päivä tänään. Ihanaa kun ei ole kiire ja aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin. Toivon että nämä pari viikkoa menevät äkkiä niin näkee taas poikaystävän. Olen menossa sitten sen luokse taas viettämään viikonloppua. Innolla jo odotan että näemme. On nyt jotain mitä odottaa. Olen taas huomannut että pystyn elämään tämän mun sairauden kanssa. Nyt on ollut todella hyvä kausi ettei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta ihan täysillä.
Vielä kun vaan pystyy. Ennen kun paskaa tulee taas niskaan. Eli se huonompi kausi. Mihin sitten liittyy se ahdistus ja harhat.
Mutta nyt en mieti yhtään niitä. Keskityn hyviin asioihin mitä mulla on elämässä. Sekä nauttia niistä. Aijon nyt tänä aamuna käydä kävelemässä pitkän lenkin. Nyt kun mulla on vaan aikaa eikä ole kiire. Syön vaan aamupuuron niin jaksan sitten kävellä.
Kunto on vaan noussut kun olen kävellyt ja se on vaikuttanut mun painoon aika paljon. Eli paino pysynyt hyvänä. Ei ole noussut.
Suosittelen lenkkeilyä kaikille. Hyvä liikuntamuoto. Ei maksa mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.