IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sain eilenä siivottua niin tänään pitää vaan sitten hoitaa pyykit. Pesen lakanat, vaatteet ja pyyhkeet. Mulla on hyvin aikaa pestä tänään pyykkiä. Olo ja fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Heräsin taas ennen kuutta. Hyvin nukuin viime yönä. Pakko taas vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Kohta on taas viikonloppu ja en ole menossa nyt mihinkään. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse. Toivon että ensi viikko menee hyvin ja nopeasti. Mulla on kova ikävä poikaystävää. Ollaan soiteltu päivittäin mikä onneksi vähän lievittää tätä ikävää. Pian taas näemme. Odotan innolla. Ajattelin mennä kauppaan tänään. Käyn ostamassa vähän herkkuja. Suklaata ostan ainakin ja ehkä sen kanssa sipsiä. Nyt saa taas vähän herkutella kun on viikonloppu tulossa. Ai niin teetä pitää ostaa myös. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Aijon varmaan taas katsoa jersey shorea. Eilenä katsoin sitä taas muutaman jakson kun oli aikaa. Vielä on monta kautta jäljellä. Katsottavaa riittää. Ai niin eilenä tuli tempparit. Katson sen jakson tänään ruudusta taas. Siinä on nyt ihan oikeasti on alkanut tapahtua. Peitto heiluu siinä. Henkka ja Joanna menivät sänkyyn.
Luin tämän iltalehden sivuilta. Olin että ok. Nyt tulee paljon draamaa taas. Innolla odotan sitten taas iltanuotiota kun ne katsoo niitä videoita.
Siellä ihan varmasti itketään. En eilenä katsonut vielä rantabaari jaksoa. Katson sen tänään sitten. Salkkarit mä kerkesin katsoa. Nyt se menee myös aika jännäksi. Jakso jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Tänään taas olen menossa illalla lenkille. Tekee vaan hyvää. En ole vielä ihan päättänyt minkä lenkkireitin aijon tehdä. On monta vaihtoehtoa. Kumminkin se on vähintään puolen tunnin lenkki.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan vähän musiikkia. Tiskiä kertyy aina. Onneksi on aamulla aikaa saada tiskit hoidettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.