IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ulkona on pikkasen liukasta.Sunnuntai 21.03.2021 06:53

Viimeinen putous jakso oli tosi hyvä. Kuten arvasin niin Folke voitti.
Mutta olihan sekin hienoa että pönttö pääsi toiseksi. Innolla odotan taas seuraavaa putous kautta. Mikä sitten varmaan tulee joskus. Eilenä tuli taas selviytyjät. En ole vielä katsonut sitä jaksoa. Katson sen tänään kun on hyvin aikaa. Se on kätevää että ruudusta pystyy katsomaan kaikki sarjat ja ohjelmat koska vaan. Eikä maksa mitään. Katsoin taas eilenä jersey shorea muutaman jakson. Tänään aijon varmaan taas katsoa sitä. Viikonloppu on mennyt ihan kivasti. Eilenä mä nukuin iltapäivällä taas päikkärit. Nukuin jotain puolitoistatuntia. Sitten kun mä heräsin niin lähdin lenkille. Ulkona ei ollut yhtään pakkasta. Oli kiva kävellä ulkona. Tänään taas on lenkkeilyä. Aamulenkille olen menossa taas ja saan sitten seuraavan lenkin kun menen tänään käymään kaupassa. Paljon hyötyliikuntaa. Tulee taas paljon askelia.
Mikä on vaan hyvä. Kohta taas vaihtuu kuukausi. Tää maaliskuu on mennyt todella nopeasti. Kohta on pääsiäinen. Kyllä se kesä sieltä alkaa pikkuhiljaa tulla. Nyt alkaa ilmat lämpenemään ensi viikolla. Jee. Lumet sulaa ja tulee lämmin. Hyvästi loska ja jää. Eilenä kun olin aamulenkillä niin oli todella liukasta. Meinasin liukastua pari kertaa. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin kahvin voimalla. Heräsin kuudelta. Mä herään arki päivinä aina siihen aikaan. Silloin kun olen poikaystävän luona niin nukun silloin niin pitkään kun vaan pystyy. En laita kelloa soimaan. Näemme poikaystävän kanssa ensi viikolla. Ihanaa. ikävä on ollut.
Ollaan soiteltu Joka päivä. Mikä onneksi vähän lievittää tätä ikävää.
Pitää laittaa parhaalle kaverille viestiä että miten sen viikonloppu on mennyt. Soitin sille viime perjantaina. Uskon että sillä on kaikki hyvin. Pyykkiä pitää taas pestä jossain vaiheessa. Katsoo jos tänään saisi pestyä. Tai sitten huomenna. Niillä ei ole vielä mikään kamala kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.