IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Katson tempparit vasta huomenna kun on aikaa.Keskiviikko 31.03.2021 06:14

Heräsin jo viiden jälkeen. En saanut enää unta niin päätin nousta vaan ylös ja kahvin keittoon. Nyt on aamukahvit juotu ja olen ihan hereillä.
Tänään ei oikeastaan tapahdu mitään ihmeellistä. Aijon siivoilla jo tänään niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Lenkkeilyä on taas tänään tiedossa, olen menossa kaverin luokse kylään, ruoanlaittoa..kaikkea rentoa tekemistä. Se on parasta kun ei ole mikään kiire tänään. Saa tehdä kaikki asiat rauhassa. Tykkään myös näistä aamuista kun herää eikä ole mihinkään kiire. Saa aamukahvit juoda rauhassa ja kirjoittaa blogi. Tänään tulee taas tempparit ja mä aijon katsoa sen jakson sitten vasta huomenna ruudusta. Olen jo nukkumassa kun se tulee tänään. Se on kätevää kun ruudusta voi koska vaan katsella sarjoja ja ohjelmia. Eikä maksa mitään. Olen kohta saanut katsottua kaikki jersey shore kaudet. Niiden jälkeen alan katsomaan jersey shore family vacation. Sitä on tullut ainakin neljä kautta ruutuun. Pakko sanoa että mä olen nyt todellakin jerse shore fani. Mä olen niin jäänyt siihen koukkuun. Katsoin eilenä taas pari jaksoa. Käyn varmaan huomenna siellä apteekissa. Hakemassa sen leponex lääkkeen. On sitä sitten taas. Huomenna on hyvin aikaa käydä siellä apteekissa. Tänään teen ruoaksi kinkkukeiton.
Se on nopea ruoka. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää.
Kun on syönyt hyvin kinkkukeittoa niin jaksaa lenkkeillä. Olen taas huomannut että pystyy elämään aika hyvää elämää tämän sairauden kanssa. Vaikka mulla on tämä skitsofrenia niin olen silti onnellinen ja mulla on tasapainoinen elämä. Tuo sairaus ei pilaa sitä. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Kaverit on tärkeimmät ja poikaystävä.
Elän hetken ja päivän kerrallaan tätä mun elämää koska ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu. Siitäkin olen tyytyväinen että mulla on hyvä lääkitys päällä. Lääkkeet auttavat tähän sairauteen. Jos en söisi lääkkeitä niin olisin varmaan psykoosissa ja osastolla. En enää koskaan halua osastolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.